Jacob Delafon dezvăluie noi soluții pentru baie

Brandul Jacob Delafon a participat la recenta expoziție MosBuild 2017, unde a adus cele mai recente inovații în materie de obiecte sanitare și soluții elegante pentru baie.

Una dintre noutățile prezentate la MosBuild 2017 a fost o baie albă dreptunghiulară Elite, care, datorită materialului inovator Flight, este la fel de rezistentă ca o cadă din fontă, iar designul său universal se va potrivi în orice interior. Perna de sub gât și adâncimea generoasă pentru o imersiune totală vă oferă un plus de confort și o relaxare completă.

O altă atracție pentru ochi este Contra dulapul fix Contra de Jacob Delafon, cu suporturi invizibile și sticlă mată cu un strat hidrofug, va fi un accesoriu elegant și funcțional.

Noua colecție de mobilier Vox, prezentată la MosBuild, constă în lavoare, dulapuri spațioase, oglinzi și lavoare cu blat. Pe lângă faptul că mobilierul este disponibil în diferite dimensiuni ( mobilier cu 2 sau 3 sertare și 2 module suplimentare de 60 și 80 cm ) puteți alege acoperirea, finisajele și mânerele.

Tava de duș Flight Neus se remarcă prin calitățile sale tehnice: este robustă, igienică și are un strat antiderapant. O notă plăcută o reprezintă designul elegant, cu linii fluide și fără proeminențe, pentru o utilizare ușoară.

Panourile de acoperire Panolux combină finisajele antibacteriene și rezistente la apă cu un material ușor, dar solid. Diferite efecte decorative, cum ar fi piatra naturală, betonul lustruit texturat și lemnul, adaugă un șic deosebit produsului. Panoul Panolux este acum disponibil cu noul sistem Ecrin. Este o soluție completă pentru baia dvs., care include sistemul de duș încorporat Modulo, robinetul mixer și rafturile pentru depozitarea accesoriilor de baie.

Citește mai mult  Villeroy & Boch amenajează baia cu

Colecție compusă- colecție concept contemporan și soluții funcționale pentru diferite băi cu patru modele de robinete. Control cu buton sau joystick pentru mixerele cu o singură pârghie și "mâner în cruce" pentru mixerele cu două pârghii sau "ghidon". Mixerele termostatice pentru baie și duș completează colecția.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: