Jacob Delafon: noul rol al băii

De ce dușurile au început să cânte, de ce stilul retro este cel mai anticriză și de ce o baie în România este mai mult decât o baie, spune Natalia Meteleva, manager al Kohler Rus, care reprezintă faimosul brand de produse de baie Jacob Delafon.

Producătorul francez de băi Jacob Delafon datează din 1889. Compania a devenit parte a grupului internațional KOHLER în 1986 și furnizează produsele sale în România din 1994.

O schimbare de peisaj. Principala tendință a timpului nostru baia încetează să mai fie o încăpere de neatins.. funcțional, utilizabil. Devine o "cabină de probă", deschis pentru oaspeți. De aici noile reguli ale jocului, noile cerințe pentru interior. O baie neîngrijită va ruina instantaneu reputația oricărui apartament, chiar și a celui mai elegant.

Noul design. Baia a încetat în sfârșit să mai fie un spațiu neutru cu un interior neutru! La fel ca un întreg apartament, trebuie să aibă propriul său caracter. Trebuie să fie memorabilă. Da, în cele mai multe cazuri, formele accesoriilor sanitare rămân clasice, din motive de ergonomie. Dar observăm, de asemenea, un mare interes pentru experimentare cu forma lavoarelor și a robinetelor, cu finisajul mobilierului. Oamenii acordă mult mai multă atenție oglinzilor și accesoriilor. Există o conștientizare tot mai mare a faptului că nu există funcții secundare în baie.

Pe stiluri vechi. Ne aflăm într-un punct în care nu există un stil dominant clar în baie. În același timp, se poate observa un interes simultan pentru clasici și high-tech. Ceea ce contează cu adevărat este că un interior trebuie să evoce emoții. Pe de altă parte, în perioadele de criză, există întotdeauna un interes tot mai mare pentru stilurile retro și tradiționale. Acest lucru este de înțeles: în perioadele de stres, oamenii caută ceva stabil și durabil. În plus, futurologii – Cei care prezic tendințele spun că va rămâne o dragoste pentru motivele naturale în design. Ne dorim din ce în ce mai multe produse naturale în mediul nostru, ne dorim armonie. Mai ales în baie.

Citește mai mult  Îmbunătățirea sistemului de drenaj

Despre materiale noi. Astăzi, în domeniul tehnologiei sanitare, asistăm la o întreagă gamă de experimente cu materiale. De exemplu, pentru dezvoltarea tăvilor de duș Flight, am folosit o combinație de mai multe materiale pentru a le arăta lejeritatea și soliditatea ridicată (acestea pot suporta o sarcină de 300 kg ). Tava de duș este formată din mai multe straturi: partea inferioară este din acrilic, stratul din mijloc este realizat dintr-un material compozit pe bază de piatră artificială, iar stratul exterior este realizat dintr-un material compozit de asemenea, din acrilic rezistent la decolorare. Tava are un strat de suprafață invizibil, antiderapant și antibacterian, care conține ioni de argint.

Despre viitor. Inginerii noștri se ocupă de noile tehnologii în centrele noastre de cercetare și dezvoltare din fabrici. În acest an, am lansat noua toaletă suspendată Odeon Up Rimove fără margine, cu un sistem inovator de tragere a apei. Noua colecție Soprano de mobilă și lavoare suspendate este pe cale să fie lansată, cu un robinet integrat fără gură de scurgere, care poate fi acționat cu ajutorul unui joystick pe partea laterală a blatului de lavoar suspendat. Considerăm că începerea producției de căzi de baie Flight este, de asemenea, un progres tehnologic. Toate aceste produse vor fi prezentate la următoarea expoziție Mosbuild 2015.

Despre cererea Românesc. Bineînțeles, specificul țărilor, al piețelor este luat în considerare în proiectarea… De exemplu, consumatorii ruși, în ciuda suprafeței mici a instalațiilor sanitare, preferă căzile de baie ( fontă, acrilic, oțel ) în timp ce în Europa preferă cabinele de duș cu tăvi de duș.

Citește mai mult  Scarabeo Ceramiche sugerează spălarea într-o găleată

De ce este o baie pentru o baie mică preferabilă unui duș în mintea rușilor? În România, cei mai mulți oameni locuiesc în apartamente în oraș, nu în case particulare.. avem un spațiu limitat, iar apartamentele au în mod normal o singură baie. Acesta este motivul pentru care consumatorul rus este foarte sensibil la alegerea materialelor și a obiectelor sanitare în singura sa baie. Europenii în general sunt mai conservatori și mai puțin pretențioși la produsele sanitare. În Franța, de exemplu, în majoritatea cazurilor, decizia privind alegerea unui WC, a unei căzi de baie și a unui lavoar este luată de către ( instalator, maistru ). Decizia finală aparține proprietarului apartamentului.

Despre băi mici. O baie mică nu poate tolera lucruri inutile "pentru frumusețe". Oglinzile albe, verticale, ajută la maximizarea vizuală a spațiului. Iluminarea potrivită va adăuga aer Băile mici sunt mai bine echipate cu mai multe puncte de lumină. În ceea ce privește obiectele sanitare, cel mai bine este să evitați lavoarele cu piedestal și toaletele de podea în favoarea lavoarelor suspendate pe perete și a WC-urilor cu sisteme de instalare pe perete. Cu cât sunt mai puține obiecte pe podea, cu atât camera pare mai spațioasă și este mai ușor să te deplasezi. Dintre piesele de mobilier, aș sugera coloane suspendate cu rafturi pentru depozitare. Dulapuri voluminoase și lavoare cu sertare.. Nu este cea mai bună soluție pentru un spațiu compact.

Cele mai interesante cinci produse din gama de baie:

Robinetele de amestec Aleo și Aleo+. Design rafinat și posibilitatea de a preveni contactul apei cu piesele metalice prin dirijarea acesteia prin canale de apă din plastic.

Colecția de mobilier Soprano. Stil modern, materiale diferite. Obiectele din această colecție sunt practice și elegante în același timp.

Odeon up Rimove- toaletă de duș fără margini noutatea noastră. O soluție inovatoare care facilitează îngrijirea.

Colecția de mobilier de terasă bestseller-ul nostru. Materiale și finisaje superioare, inovație tehnologică și funcționalitate.

Capul de duș Moxie cu muzică. Moxie se sincronizează prin Bluetooth cu un smartphone sau un MP3 player și transmite sunetul direct la duș. La urma urmei, mulți oameni vor să-și înceapă ziua cu un duș și cu muzică pozitivă, așa că de ce să nu le combinăm pe amândouă??

Citește mai mult  În cadă, ca și în fotoliu
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: