Jacob Delafon prezintă noua colecție Odéon Rive Gauche într-un stil vintage

Noua colecție 2020 a mărcii franceze de accesorii pentru baie Jacob Delafon vă permite să vă creați propriul interior funcțional pentru baie prin combinarea diferitelor mobilier și accesorii. Colecția de epocă are o gamă largă de modele de baie care vă vor oferi o ambianță surprinzător de pariziană și șic.

Odéon Rive Gauche perfect în concordanță cu unul dintre cele trei concepte de stil ale mărcii.. Atelier Vintage. La fel ca în cazul fiecărei noi colecții Jacob Delafon, numele său este inspirat de Paris, în special de malul stâng, unde se află cele mai faimoase repere ale orașului, inclusiv Turnul Eiffel.

Prototipul pentru designul ergonomic cu accente retro este un detaliu foarte mic capse convenționale.. un obiect cât mai simplu și mai direct posibil din punct de vedere material și funcțional. Forma este ușor de identificat în mânerele și picioarele mobilierului sau în silueta căzii de baie Odéon Rive Gauche din materialul inovator Flight. Potrivit creatorului colecției- Bruno Chenesseau ( Bruno Chenesseau )- director de design «o varietate de opțiuni a fost punctul central al proiectului, de la schițe la prototipuri.

Prin combinațiile sale variate de elemente, gama largă de dimensiuni și opțiunile versatile de stil, Odéon Rive Gauche oferă o gamă largă de posibilități de personalizare a interiorului dumneavoastră.

Urmând o estetică vintage, această creație exclusivistă a lui Jacob Delafon reinterpretează elemente ale culturii și artei pariziene, oferind în același timp o gamă de modele de mobilier, configurații și finisaje. Atracția estetică a colecției este combinată cu funcționalitatea sa ridicată. O gamă largă de lavoare clasice și moderne din ceramică și sticlă, o varietate de mobilier de baie, toalete fără margini, căzi de baie inovatoare și diverse accesorii, toate coordonate armonios pentru a oferi posibilități creative nelimitate!

Citește mai mult  Ekaterina Gimadeeva despre consecvența în domeniul ceramicii de modă

Colecția Odéon Rive Gauche se inspiră din atelierul artistului și îmbină cu gust o complexitate nouă și contemporană, îndulcită de expertiza lui Jacob Delafon, cu un design ultramodern bazat pe tratarea specială a materialelor. Colecția Odéon de Rive Gauche-

  • O gamă largă de mobilier, ( blaturi de lavoar din ceramică sau sticlă, lavoare de bucătărie din ceramică ) diverse configurații și finisaje.
  • Oglindă circulară, Este în formă de chiuvetă, disponibilă în două dimensiuni și cu patru finisaje diferite ale marginilor, ceea ce creează o ambianță sofisticată în baie
  • ușor de instalat, O cadă de baie din materialul inovator Flight, renumit pentru durabilitatea sa, cu un strat antibacterian, cu un design atemporal și elegant, pentru una sau două persoane.
  • Cada de baie are o suprafață netedă fără cusur, plăcută la atingere și foarte ușor de curățat, datorită tratamentului antibacterian ( BioCote® ). Nu se deteriorează în timp și neutralizează până la 99,9% din bacterii în 24 de ore, fără a utiliza substanțe chimice.
  • WC fără margini suspendat pe perete O formă elegantă, fără corpuri de iluminat vizibile și cu un sistem eficient de distribuție a apei. Instalare ușoară, curățare simplă și posibilitatea de funcționare cu debit redus… Totul a fost gândit cu atenție de către artizanii lui Jacob Delafon.

Toate produsele din noua colecție Odéon Rive Gauche creează un ansamblu armonios, nu limitează creativitatea și imaginația în amenajarea interiorului băii și, cel mai important.. Potrivite pentru orice spațiu și adăugați o notă de farmec francez pentru un aspect complet.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: