Jaquar Group prezintă colecția Arc de Frederico Meroni

Jaquar Group a lansat noua colecție Arc, proiectată de arhitectul și designerul de renume mondial Frederico Meroni ( Frederico Meroni ). Inspirată de contururile clădirilor romane, colecția urmărește precizia în fiecare detaliu, referindu-se la forme unice, funcționalitate, texturi fine și calitatea materialelor folosite.

Frederico Meroni ( Frederico Meroni ) – Consultant în design și director de creație al studioului londonez Danelon Meroni.

Simplitatea liniilor sinuoase și complexitatea formelor transformate fluid sunt întruchipate cu succes în colecția Arc de Frederico Meroni. Fiecare produs combină geometria familiară și încrezătoare a gurii de scurgere, care se transformă brusc într-un jet de apă cu o formă surprinzătoare, care cade în mâinile tale într-un mod familiar și foarte natural. Fluxul controlat al apei, liniile moi și formele bine proporționate, precum și perfecțiunea infinită a gamei largi de culori toate acestea sunt garantate cu produsele noii colecții.

Prezentarea unora dintre caracteristicile produselor din colecție:

  • Curgere ușoară: Structura unică în formă de fagure de miere a aeratoarelor previne depunerile de calcar și asigură un debit mai ușor.
  • Durată de viață mai lungă: Toate cartușele utilizate în produse sunt testate de jumătate de milion de ori pentru a asigura o funcționare îndelungată și fără probleme.
  • Foarte rezistent: Datorită acoperirii ( 10 microni de nichel și 0,3 microni de crom ) este rezistentă la condițiile extreme de vreme și apă.
  • Debit și temperatură optime: Mixerele funcționează la temperaturi ridicate ( până la 85 de grade ) și sub diferite presiuni ( de la 0.5 la 5 Bar ).
  • O garanție de neegalat: Produsele sunt acoperite de o garanție de 10 ani.
Citește mai mult  Cea mai recentă inovație Samsung pentru mașina de spălat mare

Colecția Arc include un mixer joystick pentru lavoar, un mixer termostatic de duș Aquamax și multe altele. Colecția Vintage este disponibilă în 9 culori: bronz antic, cupru antic, crom negru, negru mat, praf de aur, aur pur, grafit, oțel inoxidabil și alb mat.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: