Kirsten Winberg despre forma noii băi

Kirsten Winberg, Head of Global Development and Design la Villeroy & Boch, explică modul în care evoluează baia în "vremuri fără tendințe evidente" și de ce se folosește titanul în accesoriile de baie.

Villeroy & Boch este cel mai vechi producător german de ceramică sanitară și porțelan din Europa ( compania a fost fondată în 1748 ). Activități principale – producția de gresie și faianță, obiecte sanitare din porțelan, mobilier de baie, accesorii, lavoare ceramice.

Principalul lucru. Timp de mulți ani, baia a fost un spațiu destinat igienei personale. Astăzi, baia.. este wellness, relaxare și confort.

Tendințe în materie de design. Nu văd nicio tendință în materie de design de baie, un must-have. Dar există, de asemenea, o mulțime de tendințe și concepte care merită să fie luate în considerare. În 2015, ne concentrăm pe următoarele caracteristici: progres, igienă și confort. Oamenii doresc să trăiască în propriile case, unde totul să le îndeplinească dorințele, cerințele și confortul. Și toate accesoriile de baie ar trebui să fie orientate în acest sens.

Formele naturii. Baia își schimbă puțin funcția – oamenii sunt fericiți să petreacă timp în spațiul confortabil. Formele, culorile și materialele naturale subliniază acest aspect și contribuie la crearea unei atmosfere primitoare. Având în vedere că aceasta este tendința pe care am văzut-o în ultimii ani, cred că se va accelera.

Despre minimalism. Cea mai veche colecție pe care o producem și astăzi Omnia Architectura. Un design minimalist, care nu este legat de tendințe.

Despre designeri. Lucrăm atât cu designeri interni, cât și externi. De exemplu, designerul nostru intern Annette Maria Sonntag ( Annette Maria Sonntag ) a creat colecția Joyce, prezentată la ISH 2013. Invitații au fost, de exemplu, Sebastian Conran ( Sebastian Conran ) cu colecția Aveo / Aveo New Generation și Oliver Conrad ( Oliver Conrad ) cu My Nature / Architectura. Iar toaleta noastră cu bideu ViClean-L a fost creată în colaborare cu Federico Sandri și Daniel Debiasi ( Federico Sandri, Daniel Debiasi ).

Citește mai mult  Romantismul din fontă de Jacob Delafon

Despre inovare. Una dintre cele mai recente apariții pe piață, care ne-a afectat și pe noi.. toalete fără margini. Pentru modelul inovator DirectFlush, în 2014 a fost instalată o linie specială de turnare prin injecție. Un alt produs nou TitanCeram. Acest material face posibilă crearea unui produs cu o formă excepțională, cu pereți subțiri și muchii ascuțite. Se obține prin combinarea argilei, a cuarțului și a oxidului de titan.

5 produse emblematice din gama Villeroy& Boch, potrivit lui Kirsten Wienberg:

Squaro Prestige

Octagon
Artis
Vivia

Metroul Infinity& Squaro Infinity

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: