LG spală rufele mai bine și mai ieftin

Spălătorie de calitate și facturi reduse la apă și electricitate cu noile mașini de spălat LG.

LG Electronics ( LG ) a introdus o nouă gamă de mașini de spălat rufe. Acestea spală rufele în mod eficient și economisesc apă ( reduc consumul cu 40% ) și energie ( 15% ). Cu tehnologie TurboWash™ Bazat pe 6 accidente vasculare cerebrale de îngrijire ( 6 Motion DD ). Apa din tamburul de pulverizare pulverizează ( JetSpray ) și curăță în doar 59 de minute.

Articolele delicate vor fi tratate de True Steam™. Aburul se amestecă cu apa în timpul ciclului de spălare, pătrunzând adânc în fibrele țesăturilor pentru a spăla eficient murdăria și reziduurile de detergent. O mașină de spălat cu această funcție este ideală pentru persoanele cu alergii, pentru persoanele cu pielea sensibilă și pentru părinții copiilor mici. Mirosul și micile pliuri pot fi netezite cu ajutorul funcției Freshener. Mașina de spălat va face ca hainele dvs. să arate proaspete și curate în doar 20 de minute – fără apă sau detergent.

Funcționarea sa aproape silențioasă este alimentată de ( Direct Drive ). și o ușă mai mare cu mâner ascuns pentru încărcarea comodă a rufelor. "Tehnologia inteligentă se sincronizează cu smartphone-urile, astfel încât puteți controla mașina cu telefonul sau tableta dvs. De exemplu, pentru a descărca un nou ciclu de spălare, de exemplu, pentru lenjerie pentru copii sau lână. Puteți chiar să executați diagnostice pentru defecțiuni minore ale mașinii prin intermediul unei aplicații dedicate pentru smartphone-ul dvs. Puteți alege între două variante de design: supapa rotundă, mai tradițională, și panoul de control modern cu atingere completă.

Citește mai mult  Echipa 7 amenajează o baie cu Keuco
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: