Marina Sidorina despre obiectele sanitare pentru veacuri

Marina Sidorina, director de marketing al Roca Group în România și CSI, declară despre formele clasice și non-clasice de obiecte sanitare și despre materialele și tehnologiile atemporale.

În imagine: Marina Sidorina, director de marketing al Grupului Roca în România și CSI.

Roca a început ca o fabrică de radiatoare din fontă în Gava, la periferia Barcelonei. Roca a lansat prima sa colecție de căzi de baie în 1929, iar în 1936 a lansat Ceramica de baie din sticlă-ceramică, iar în 1954 marca germană Laufen prima colecție de cupru. Achiziționarea companiei elvețiene Keramik Holding Laufen- Al patrulea mare producător mondial de accesorii pentru baie a consolidat marca. Pe piața Românesc Roca Rus prezintă ceramică sanitară sub mărcile Roca, Jika și Laufen.

Newcast Savana 2336D0 cadă de baie..0 de la Roca. Un clasic al formei. Liniile elegante ale accesoriilor moderne pentru baie sunt de o clasă aparte. Clasicul este încă un favorit în România, dar astăzi, aceeași cadă cu picior poate fi finisată și în diferite culori la exterior ( cum ar fi cada din fontă Newcast de la Roca ). Și dacă pentru un vas de toaletă clasic este luat ca un vas de toaletă compact sau pur și simplu un vas de toaletă pe podea, atunci se schimbă și el: astăzi, principala tendință este designul colecției modele fără jantă. O trimitere clară la clasici, de exemplu, lavoarele cu posibilitatea de a adăuga un robinet clasic cu trei orificii cu două baterii.
Lavoar 32787878..0 de la Roca. Design de Ramon Benedito. Despre design classics. De fapt, fiecare colecție de baie din gama medie superioară are propriul stil și caracter distinctiv. Colaborăm cu numeroși designeri și arhitecți internaționali, cum ar fi David Chipperfield, Stefano Giovannoni, Andreas Dimitriadis, Ramon Benedito și alții. Modelele lor pot crea o declarație de stil pe cont propriu. Când vine vorba de folosirea colecțiilor la modă în spații clasice.. Am văzut multe exemple excelente de integrare.
WC Palace 824706 de Laufen. Despre materialele de obiecte sanitare. Materialul în sine poate fi considerat cu siguranță clasic. Argila, unul dintre cele mai vechi materiale cunoscute de om și folosită în mod tradițional în producția de ceramică, este încă foarte mult folosită în producția de chiuvete, toalete. Aruncați o privire la seria Laufen, marca elvețiană, în special Lb3 sau Palace. Noi le considerăm clasice moderne, concepute cu gândul la stilul de viață "aici și acum" în megaorașele din întreaga lume. Colecțiile sunt create folosind materiale tradiționale și au un profil de tranziție ușoară.
Chiuvetă 81233.1 de Laufen. Material Saphirkeramik. Despre inovare. Dintre noile materiale, aș evidenția SaphirKeramik- material ceramic patentat de la marca noastră elvețiană Laufen. Este o ceramică durabilă, dar flexibilă, care este, de asemenea, atrăgătoare datorită subțirimii sale. Aceasta subțiază marginea cochiliei la doar 1-2 mm în loc de 7-8 mm, cât este de obicei. Profilul subțire economisește spațiu, este incredibil de ușor și ecologic. Lavoarele SaphirKeramik sunt incredibil de dure datorită prezenței corindonului mineral incolor ( varietatea sa albastră este cunoscută sub numele de safir ) păstrând în același timp toate avantajele obiectelor sanitare tradiționale.
Citește mai mult  O baie de epocă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: