Masajul picioarelor

Noua baie de picioare de la Dornbracht și Studio Sieger Design. Așteptați-l în showroom-urile noastre din toamna anului 2013.

Baie de picioare.. Baia de picioare de la Dornbracht, unul dintre cei mai importanți producători de obiecte sanitare din Germania. O completare plăcută a unui sistem convențional de baie sau duș. Moduri de scenariu gata făcute pentru a vă relaxa sau întineri. Modul RELAX vă încălzește uniform mușchii, iar apa urcă ușor de la glezne până la vițeii dumneavoastră. În modul VITALIZE, temperatura apei se modifică și presiunea apei crește continuu. Alte două funcții de program umplu cada până la gleznă sau până la gambă. Temperatura apei este setată la o temperatură confortabilă – și mai ales revigorantă confortabilă de 38°C.

Trei jeturi de masaj și patru duze de distribuție în partea de jos a căzii asigură masajul. Aceasta vă oferă un masaj țintit pe zone ale picioarelor sau ale gambelor. Dușul în cascadă are o funcție Pearlstream ( Română. – «jet de perle" ): Picăturile mari au un efect deosebit de delicat asupra pielii. Toate funcțiile sunt controlate prin control digital cu tehnologie Smart Tools. Două afișaje cu ecran tactil controlează debitul de apă, supapa de picior și activarea funcțiilor de program și a scenelor. Iar pentru a seta temperatura și presiunea apei, trebuie doar să rotiți supapele ( finish- crom și platină mată ).

Baia pentru picioare de la Dornbracht este imediat gata de utilizare. Pur și simplu poziționați-l și conectați-l. Montare confortabilă datorită picioarelor reglabile. Cada poate fi personalizată cu marmură, piatră naturală, panouri din lemn sau plăci ceramice. Din toamna anului 2013, va fi disponibilă o versiune cu un bol din oțel emailat alb. Dimensiunile băii: 92×70 cm.

Citește mai mult  SAMO face o tavă de duș discretă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: