Matthias Goetz despre evoluția băii

Într-o perioadă în care baia acaparează spațiul de locuit, inginerii și designerii încă încearcă să o încadreze în patru metri pătrați. Matthias Goetz, directorul regional de vânzări Burgbad, explică diversitatea și caracterul multifuncțional al băii moderne.

Burgbad este un producător german de mobilier de baie și unul dintre liderii în domeniul soluțiilor de baie gata făcute.

Despre punctele de cotitură. Burgbad a luat naștere dintr-un atelier de tâmplărie: inițial ( din 1945 ) a produs diverse articole pentru holuri, jucării pentru copii și râșnițe de cafea. Cu toate acestea, în 1965, a fost luată o decizie strategică de a produce produse pentru baie Un punct de cotitură pentru companie. Astăzi, portofoliul nostru include mobilier de baie, căzi de baie și tăvi de duș, soluții de sistem, precum și concepte inovatoare care ajută baia să se integreze în spațiul de locuit ( sistemul RC40 ).

Despre stilurile la modă. Colecția noastră Crono este un succes de peste 10 ani, deoarece designul său nu este influențat de tendințele trecătoare. Între timp, gama de produse a companiei este în creștere, atât în stiluri clasice, cât și moderne. În plus, comercializăm colecția Art Deco ( colecția Diva, un bestseller pe piața Românesc ) și formele organice/naturale ( colecția Pli ). Și tehnologia de "turnare a mineralelor", care este utilizat la fabricarea căzilor de baie și a tăvilor de duș, permite un design unic în sine, cu linii fluide și curgătoare Este ca și cum ai avea o sculptură în fața ta.

Despre tehnologie. Bineînțeles, nu pot dezvălui inovațiile secrete de mâine. Pentru RC40 ( set de mobilier de baie ) tocmai am inventat chiuveta plutitoare. Este prima chiuvetă cu o fixare pentru un "bazin fals" de perete și cu un sifon integrat, în perete. Burgbad a patentat atât designul acestei chiuvete, cât și montajul acesteia.

Citește mai mult  Schimbarea generațiilor

Despre evoluție. Sistemul RC 40 a devenit foarte popular printre arhitecți și designeri. Aceștia înțeleg acest concept ca fiind un concept de organizare a spațiului. Acest set este, să spunem, mai mult rațional decât emoțional: când vorbesc despre RC40, fac aluzie la: reconsideră/regândește-ți baia. Acesta a fost creat ca un element evolutiv în proiectarea produselor.

Despre materiale. Materialele emblematice pentru linia de mobilier premium.. Lemn masiv, furnir și foiță de aur ( ca și în colecția Elysee ). În intervalul mediu: acrilic, termoplastic și melamină.

Despre bijuterii. Pentru colecția Elysee am realizat fronturi speciale din sticlă Onda Gold și Floral. Acestea sunt realizate din mătase adevărată din China, care este atașată la partea din spate a sticlei printr-un proces special. O altă bijuterie Cel mai popular design de pe piață sunt mânerele în formă de diamant.

Primele trei produse noi ale Burgbad de la ISH 2015:
Colecția YSO- Burgbad prezintă linii subtile.
Sys30- O soluție unică pentru fiecare baie.
Colecția Eqio. «Cum să potriviți tot ce aveți nevoie într-o baie mică este o provocare atemporală. Pentru a face o baie confortabilă, este nevoie doar de patru metri pătrați. ".
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: