Matthias Goetz despre tendințele germane în materie de design interior

Mobilierul de baie Burgbad a primit numeroase premii prestigioase, printre care Red Dot Design Award, IF Product Design Award și Good Design Award. De ce consumatorii ruși apreciază stilul german? Matthias Goetz, Area Sales Manager Burgbad, explică.

Despre stilul german. În Germania, nu se obișnuiește să se angajeze un designer pentru o cameră, așa cum se întâmplă în România și în SUA ( experiența mea este ). Avem tendința de a ne gândi noi înșine la toate… Aș spune că principala caracteristică a stilului german este dorința de a structura totul, de a organiza spațiul. Acest lucru se numește "planificarea spațiului sistemului". Germanii se concentrează foarte mult pe elemente individuale de mobilier, fie că este vorba de un set de baie sau de un sistem modular de depozitare.

În fotografie: sistemul de depozitare RC 40 de la Burgbad.

Despre clienții ruși. Consumatorului rus îi place să "construiască cameră, pentru a umple spațiul.. indiferent dacă îl folosiți în camera de zi sau în baie. Este cu siguranță un mod de a-ți exprima individualitatea. Planificarea spațiului este importantă, pentru că nu întotdeauna dispunem de suprafețe de peste 100 de metri pătrați. . Una dintre caracteristicile mobilei germane este detaliat, astfel încât, de exemplu, să ajute consumatorul să structureze stocarea lucrurilor. Dacă vorbim despre piața Românesc din segmentele premium și de lux, mobilierul ar trebui să fie plin de farmec și impresionant, ar trebui să evoce emoții.

Secretele producției. Mobilierul ca întreg – fie că e vorba de un set de baie sau un set de bucătărie.. Ele nu variază prea mult în ceea ce privește producția. Și aici se folosesc închizători de uși și trebuie, de asemenea, să fie rezistente la umiditate, ușor de utilizat și de întreținut.

Citește mai mult  Băi de aburi Jaquar group

Produsele Burgbad au propriile caracteristici speciale. În primul rând, este produsă într-un mod ecologic și conștient de sănătate: toate materialele și componentele mobilierului sunt ecologice din acest punct de vedere. În al doilea rând, prioritatea este funcția și ergonomia.. cum ar fi accesul ușor la toate articolele depozitate și alte lucruri de acest gen. În al treilea rând, fiecare produs este însoțit de instrucțiuni de utilizare și de curățare. Dacă le respectați, mobilierul dvs. va rezista mulți ani de acum încolo. Pentru a garanta toate acestea este nevoie de o combinație de tehnologie de vârf, experiență și forță de muncă înalt calificată.

Cele mai comune 4 obiecte care se găsesc în interiorul unei case/apartamente germane:

1. Sistemul de rafturi din camera de zi și chiar și din baie.

2. Dulapuri de perete cu oglindă- este o necesitate și este de obicei inclusă într-un set de baie tradițional.

3. Cabina de duș.. în Germania, acestea sunt mai frecvente decât căzile de baie. Jacuzzi în baie nu sunt populare la toate- De asemenea, acestea sunt acceptate în zona de wellness, unde există o saună și un duș..

4. Zona de luat masa, adesea combinată cu bucătăria. De obicei spunem "cantină", nu "bucătărie", Pentru a sublinia confortul camerei și sentimentul de bunăstare.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: