Metroul 2.0: O actualizare reușită

Colecția de mobilier și obiecte sanitare Subway de la Villeroy & Boch a avut un succes constant, iar anul acesta compania a decis să extindă gama.

Mult iubita colecție Subway în versiunea 2.0 a crescut și s-a schimbat în mod vizibil, dar rămâne la fel de stilat și elegant. În ciuda noului aspect al proporțiilor și al designului, estetica caracteristică Subway este imediat recognoscibilă.

Mai multe opțiuni și posibilități. Peste 20 de lavoare de diferite forme și dimensiuni au fost adăugate la colecție. Trei noi dimensiuni, 65, 80 și 100 cm, au fost adăugate la lavoarele cu montaj inferior care pot fi așezate pe blatul de lucru.

Diferitele toalete suspendate și bideuri au margini și contururi mai înguste – aceasta este cea mai recentă tendință. Echipat cu noul scaun de toaletă ultraplat SlimSeats.

16 dulapuri noi – o altă realizare. Acum este mai confortabilă și are în plus un sertar inferior de exact două ori mai înalt decât cel superior. Și este un semn de stil. Iluminarea automată a interiorului se aprinde atunci când se deschide dulapul.

Subway a fost disponibil anterior în 7 finisaje diferite pentru fronturile de mobilier. Acum cu 9. Două culori la modă au fost adăugate la paletă: piatră și stejar Santana.

În versiunea actualizată a Subway 2.0 există tot ce aveți nevoie pentru a mobila o baie de orice dimensiune și configurație, de la A la Z.

Explorați alte colecții de la Villeroy& Boch.
Citește mai mult  Clipuri oglindite de la Stocco
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: