Muzică la duș cu Grohe și Philips

Grohe colaborează cu Philips pentru a dezvolta un sistem de sunet Aquatunes etanș, astfel încât să puteți asculta muzică la duș.

Aquatunes este o nouă colecție concepută de Grohe și Philips pentru cei cărora le place să asculte muzică la duș. Sistemul de sunet este complet rezistent la apă și compatibil Bluetooth, cu o rază de acțiune de până la 10 metri. Toate dispozitivele mobile pot fi conectate la acesta și puteți asculta muzica preferată fără a vă întrerupe experiența de baie.

Poate fi atașat la orice șină de duș standard ( diametru 20-25 cm ) sau poate fi mutat oriunde în baie. Panoul de control are funcții de pornire/oprire, mute Bluetooth, comutare a pieselor și control al volumului. Două LED-uri arată starea de încărcare a boxei și conectivitatea Bluetooth. Aquatunes este dotat cu o baterie reîncărcabilă care se poate încărca timp de până la 8 ore. Acesta este completat de un încărcător inductiv, care este, de asemenea, rezistent la apă și are același design și vă permite să ascultați muzică în timp ce îl reîncărcați.


O privire la celelalte colecții GROHE.


Citește mai mult  Oaza Art Deco
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: