Noile articole de la Jörger sunt acum disponibile la Konzept

Konzept a lansat oficial colecția Cronos by Jörger în showroom-ul său pe 13 noiembrie 2014.

Compania germană Jörger produce accesorii și accesorii pentru baie de peste un secol. Unul dintre noile produse ale mărcii Colecția Cronos. Acesta este acum disponibil în showroom-ul Konzept din Donskoy proezd nr. 5. Seria a fost lansată oficial aici la mijlocul lunii noiembrie.

Printre invitații serii s-au numărat arhitecți, designeri, decoratori și membri ai presei. Originile și caracteristicile lui Cronos le-au fost dezvăluite de prima mână La eveniment a participat și Oliver Jörger ( Oliver Jörger ) șeful companiei și designerul șef. Bernhard Jörger ( Bernhard Jörger )- a fost prototipul noii colecții fondatorului și bunicului mărcii, Oliver Jörger.

În imagine: Oliver Jörger.

După partea oficială, invitații s-au bucurat de un bufet festiv, cocktailuri și deserturi originale, de un spectacol al bit-boxerului Alex cu un master class pentru public, precum și de cadouri frumoase din partea organizatorilor.

În imagine: arhitecta Ekaterina Obukhova, Andrey Komarov ( Konzept ) Tatiana Sorokovaya ( Konzept ).

În imagine: arhitectele Ekaterina Podomareva și Olga Velikorodnaya.

În imagine: Oliver Jörger ( Jörger ) și Oleg Golovin ( Website Group ).

Citește mai mult  Romantismul din fontă de Jacob Delafon
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: