Noile produse RAVAK la Mosbuild 2015

Vizitatorii standului RAVAK de la Mosbuild au avut ocazia de a vedea noile modele de baie din colecția 2015.

La cea de-a 21-a ediție a Expoziției Internaționale de Construcții și Amenajări interioare Mosbuild, RAVAK a prezentat noile sale căzi de baie Freedom R și Freedom O, noile dimensiuni ale căzilor Evolution, Classic și You, robinetele de podea Freedom, precum și noile cabine de duș, lavoare și mobilier și scaune de duș.

Conceptul de 10° a atras atenția în mod deosebit, de designer Kryštof Nosál ( Kryštof Nosál ). Obiectele din această colecție au o caracteristică neobișnuită elementele lor individuale "transformate" 10 grade pentru un confort maxim al utilizatorului.

De exemplu, spațiul interior al căzii de baie este "ușor întors" în legătură cu incinta. Rezultatul este un model asimetric spațios, care este ușor de utilizat. Iar colțurile rezultate pot fi folosite pentru a pune accesorii de baie. Chiuveta înclinată facilitează accesul, iar mixerul înclinat al chiuvetei facilitează, de asemenea, spălarea mâinilor. Gama include, de asemenea, mobilier de baie și un ecran de cadă.

Citește mai mult  Deschiderea noului showroom Villeroy&Boch la București
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: