O lovitură de palat

Produsele Dornbracht și-au găsit aplicația în băile renovatului Talion Imperial, un hotel situat într-un adevărat palat din nordul Capitalei.

În imagine: TheTalion Imperial Hotel.

Hotelul Talion Imperial de cinci stele Singurul hotel de această clasă din Sankt-Petersburg, care este găzduit într-un palat din secolul al XVIII-lea. În anul 2010, a fost lansat. hotelul a fost extins și renovat, păstrând atmosfera palatină a Rusiei imperiale. Interiorul este predominant clasicist, cu influențe Empire și baroce, iar multe detalii au supraviețuit din secolul al XVIII-lea și au fost restaurate cu grijă de echipa de renovare.

În imagine: Interiorul băii de la Hotelul Talion Imperial.

Mobilierul de la producători europeni renumiți ( Ezio Belotti, Angelo Cappellini, Provasi, Poltrona Frau și alții, este menit să sublinieze imaginea istorică a Hotelului Imperial Talion. ) și antichități. O mare atenție a fost acordată decorării băilor acestea sunt dotate cu instalații sanitare de la mărcile germane Dornbracht și Villeroy&Boch Boch și, în special, a fost folosită o colecție Madison în stil clasic de la Dornbracht.

Colecția Madison.

Gama Madison include mixere, accesorii, dușuri și căști de duș. Robinetele sunt stilizate cu referințe istorice și pot fi folosite atât în baie, cât și în bucătărie. Gama include robinete ( robinete cu o singură gaură sau cu mai multe găuri, suspendate, montate pe perete și alte robinete. ) și robinete separate pentru apă caldă și rece. Disponibil în două finisaje: crom lustruit și platină periat. Gama de robinete Madison a primit premiul american KBB Product Innovator Award.

Explorați întregul sortiment Dornbracht.


Fotografie realizată de Ivan Sorokin.


Citește mai mult  GROHE își îmbunătățește cele mai bine vândute robinete
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: