O nouă colecție Villeroy & Boch pentru orice baie

Villeroy & Boch lansează seria universală de obiecte sanitare și mobilier Venticello.

Noua colecție Venticello include mobilier de baie și obiecte sanitare. Toate Villeroy& Și Boch, cu liniile sale clare și simple: dulapuri și sertare cu linii clare, lavoare cu margini subțiri și o bază îngustă și WC-uri cu scaune ultra-plat. Acest lucru face ca modelul să arate mai ușor nu numai din punct de vedere vizual- Acestea ocupă într-adevăr puțin spațiu și, prin urmare, sunt potrivite chiar și pentru o baie mică. Și datorită designului său universal, se potrivește atât în baia de acasă, cât și în cea de la birou.

Mai multe lavoare de diferite dimensiuni ( un model special este disponibil pentru uz comercial ) trei toalete DirectFlush cu economie de apă și două bideuri. Sertarele pot fi echipate opțional cu iluminare Acesta va fi activat automat atunci când se deschide chiuveta. Există o gamă de culori pentru fronturi: alb lucios, Terra mat, gri lucios, gri piatră, ulm texturat, stejar grafit, stejar Santana. Și, de asemenea, pentru mânere: crom, alb mat, gri mat, albastru mat.


Explorați alte colecții de la Villeroy & Boch Boch.

Citește mai mult  Ploaie de recompense pentru Villeroy & Boch
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: