Oleg Antipov despre moda robinetelor și colaborarea cu Esprit

Cam ceea ce s-ar putea numi astăzi un "robinet mixer la modă", Și ceea ce este iremediabil depășit susține Oleg Antipov, șeful reprezentanței din România a companiei germane KLUDI.

În fotografie: Oleg Antipov Directorul reprezentanței KLUDI în România

Lux inteligent. Persoanele cărora le plac obiectele sanitare se află într-o poziție dublă: bineînțeles că își doresc un robinet mixer la modă. Dar moda este un concept destul de trecător și, potrivit statisticilor, robinetul este folosit de 10 până la 15 ani. Gândiți-vă cât timp folosiți.

Deci, dacă doriți un produs de înaltă calitate care nu va deveni învechit în câțiva ani – acestea sunt KLUDI ZENTA 2765205-00 uitați-vă în primul rând la numele producătorului. Acesta este exact lucrul principal care garantează o calitate ridicată și o tehnologie de ultimă oră. Apoi, există caracteristici inovatoare și costuri. Strategia KLUDI, denumită lux inteligent, se concentrează exact pe aceste criterii.

Exemple de robinete de înaltă calitate, cu un design și o funcție care urmează tendințele globale.

  • Robinet de bucătărie KLUDI TANGENTA by KLUDI.
  • KLUDI Mixer de bucătărie din oțel 38855F660 de KLUDI.
  • Robinetul mixer KLUDI ZIP 42101Z175 de KLUDI.
  • KLUDI Esprit 568599140 de KLUDI.

Despre colaborare Din 2007, Kludi colaborează cu Esprit, un brand de modă american. De-a lungul anilor a fost creată o întreagă filozofie pentru baie: mobilier, obiecte sanitare, căzi și, bineînțeles, mixere și accesorii. Există o gamă similară pentru bucătărie. Apropo, conceptul de baie pentru acasă Esprit oferă mai multe stiluri și variante de accesorii complete pentru baie pentru orice scop De la baia de oaspeți la baia mare din casa de la țară.

Citește mai mult  GROHE reglează apa cu ajutorul unui joystick

De ceea ce a trecut de modă Datele privind vânzările arată că robinetele de amestec cubice nu mai sunt la modă. Cele mai puțin populare modele sunt cele cu margini ascuțite. Acest proces a început în urmă cu 3-4 ani. Aceste modele sunt încă pe piață, dar sunt din ce în ce mai mici. Cred că peste trei ani vor fi practic inexistente.

Despre tendințe. Robinetele cu design inspirat din natură sunt la modă astăzi: mai multe curbe și forme fluide sunt la modă – acesta este designul integral ( integral design ) evident, de exemplu, în gama de robinete KLUDI AMBIENTA. Robinetele cu un design integral sunt foarte ușor de recunoscut; forma lor exterioară este asemănătoare unui obiect sculptural. Există o cerere uriașă de robinete în alb. În gama clasică- este, bineînțeles, culorile diferitelor metale. Dar cromul este încă cel mai popular.

Exemple de robinete și accesorii sanitare la modă pentru baie

  • KLUDI BALANCE 520230575 mixer monocomandă pentru chiuvetă de KLUDI.
  • Capul de duș manual KLUDI ZENTA 2765205 de la KLUDI.
  • KLUDI AMBIENTA 532450575 KLUDI Robinet de chiuvetă KLUDI AMBIENTA.
  • Capul de duș manual JOOP! 5512505-00 de KLUDI.
  • ESPRIT 564470540 Robinet de cadă și duș cromat de KLUDI.


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: