Pascal Delpas despre stilul Jacob Delafon redesenat

Jacob Delafon a luat parte la premiile PinWin în timpul vizitei sale la București. În interviul acordat revistei, ea vorbește despre stilul actualizat al lui Jacob Delafon, despre tehnologiile în curs de dezvoltare ale mărcii, despre specificul pieței rusești și despre motivul pentru care a fost încântată să participe la concursul PinWin.

Despre stil. Principala noastră provocare.. Pentru a reflecta stilul de viață al Franței contemporane, de care suntem foarte atașați. La urma urmei, Franța, cu cultura și tradiția sa, a inspirat creativitatea noastră de-a lungul istoriei mărcii. Jacob Delafon își sărbătorește deja cea de-a 125-a aniversare. A sosit momentul să reîmprospătăm imaginea de marcă Pentru a transforma o doamnă bătrână într-o fată tânără, ca să spunem așa. În primul rând, am redecorat toate showroom-urile noastre: pardoseli tradiționale din lemn, gresie și decorațiuni murale vechi, lumânări, muzică – și în această atmosferă de șic parizian, soluțiile noastre tehnologice pentru casă arată foarte special. Poate că nu visați neapărat să vă amenajați baia într-un mod similar atunci când vizitați showroom-ul nostru, dar puteți experimenta pe deplin stilul francez. Al doilea pas în procesul de reîmprospătare a mărcii noastre Acestea sunt, bineînțeles, produse noi. Designerii Jacob Delafon lucrează în mod activ la colecții de inspirație franceză.

Despre tehnologie și știri. Robinetele de duș Jacob Delafon au fost supuse unei revizuiri tehnologice majore. Inovația noastră- Un sistem de duș și un sistem de instalare ascuns "doi în unul". Dezvoltarea este un panou frumos, cu toate echipamentele necesare pe partea din față- robinete, întrerupătoare, capete de duș. În cele din urmă, aveți nevoie de un singur instalator pentru a pregăti prizele de apă și a instala panoul. beneficiile sunt evidente: nu este nevoie să angajați o întreagă echipă de reparații pentru a pune gresia și a instala elementele de duș o singură persoană poate face toată treaba în câteva ore. Apropo, panoul este disponibil într-o varietate de modele, astfel încât este ușor să se potrivească cu orice interior. De asemenea, îngrijirea și repararea dușului devine mai ușoară.

Citește mai mult  Victorii de design Villeroy & Boch

Despre cooperarea internațională. Compania franceză Jacob Delafon face parte din holdingul american Kohler, care are studiouri de design în toate regiunile lumii ( SUA, Marea Britanie, Franța, India, China ). Provocarea pentru studiourile de design Producătorii companiei sunt instruiți pentru a crea produse specifice pentru piața locală, ținând cont de nevoile și preferințele acesteia. Cu toate acestea, designerii din aceste studiouri se reunesc o dată pe an pentru a discuta despre munca lor, pentru a împărtăși idei și pentru a-și spune dorințele de pe piață. Întâlnirile sunt foarte productive, iar ideile dintr-o regiune se transferă în cealaltă la alții și sunt dezvoltate în continuare acolo. De exemplu, panoul de duș menționat mai sus a fost inventat în felul următor.

Despre piața Românesc. Piața Românesc este foarte eclectică: aici iubesc clasicii vechi și buni, dar nu ignoră noul, trendy și neobișnuitul. Aceasta ne oferă posibilitatea de a le oferi rușilor produse creative, chiar extravagante, care ar fi mult mai puțin bine primite în Germania conservatoare. Funcționalitate remarcabilă – O altă preferință a clienților ruși, pe lângă un design bun.

Despre ceremonia de premiere PinWin. PinWin ne-a oferit ocazia de a le vedea produsele din unghiuri noi, neașteptate. Am fost membru al juriului, am fost prezentă la ceremonia de premiere și cunosc lucrările participanților. Ambianța generală a proiectelor de design din cadrul concursului, în care participanții au reușit să armonizeze produsele mărcii și să le prezinte în diferite situații iată ceva ce vreau să subliniez. Despre asta vorbeam pe scenă când am acordat premiile. Mi s-a părut interesant să văd cum se potrivesc produsele noastre cu mobilierul și finisajele altor mărci.

Citește mai mult  Colecție avangardistă de accesorii de baie în Leroy Merlin
Patru produse preferate ale lui Pascal Delplas:
Presqu'ile O colecție foarte feminină. Designul este dominat de linii fluide și curbe, iar materialul folosit pentru dulapuri este lemnul. Organizarea inteligentă a depozitării este o mare plăcere.
Terasă această colecție folosește din nou lemnul ca material al elementelor de mobilier.
Compus- colecția de robinete pe care am introdus-o în acest an. Acestea au un design minimalist, modern, cu finisaje foarte atractive platină. Pentru mine acesta este noul crom.
Suprafața noua tavă de duș pe care am prezentat-o la ultima expoziție din Franța. Este fabricat dintr-un material pe bază de silice, rezistent și dur la atingere.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: