Ploaie de recompense pentru Villeroy & Boch

Noua colecție premium Villeroy & Boch câștigă premii prestigioase de design.

În februarie 2017, a fost lansată noua colecție premium Finion de la Villeroy& Boch a câștigat două premii de design deodată: Premiul iF Design Award 2017( pentru cada de baie autoportantă, chiuveta cu piedestal și WC cu scaun asortat ) și Premiul Red Dot Award Product Design 2017( pentru chiuveta cu piedestal și piedestalul ).

Noua colecție premium Finion are un design filigranat și purist, materiale și manoperă de calitate superioară, precum și o gamă de accesorii de interior. Ceramica frumoasă, mobilierul nobil, un concept de iluminat elegant și o cadă monolit de înaltă calitate creează o atmosferă de lux în baie.

Dezvoltată ca o colecție completă pentru baie, Finion oferă o multitudine de posibilități de combinație. Cele trei tipuri de chiuvete din materialul nobil TitanCeram pot fi combinate cu modelele de bază în zece culori. O cadă de baie cu o placă de design în trei culori metalice nobile, iluminarea din spate și conceptul de culoare Colour on Demand oferă, de asemenea, o mulțime de opțiuni de design.


Descoperiți alte colecții de la Villeroy & Boch Boch.

Citește mai mult  Flori de aur
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: