Produse noi GROHE la ISH 2015

GROHE a lansat la târgul de la Frankfurt am Main nu numai noi articole individuale, ci și o întreagă gamă nouă de produse.

Tehnologia sanitară, ventilație și aer condiționat (ISH) 2015 a avut loc în perioada 10-14 martie 2015. GROHE a prezentat o nouă direcție și o nouă categorie de produse. Marca produce acum și ceramică sanitară, astfel încât baia poate fi complet echipată cu GROHE. Noile colecții Essence, Grandera, Eurosmart, Eurocube, Eurostyle, EuroCosmo vor apărea în România în 2016.

În plus, la standul GROHE au putut fi văzute produse noi pentru baie, spa și bucătărie, precum și sisteme de instalare. De exemplu, gama reînnoită Essence a celor mai subțiri robinete, noile termostate Grohtherm 1000 și Grohtherm 800, gama reînnoită Eurosmart și Eurostyle a celor mai populare mixere din lume, noua paletă de culori Grandera. Două inovații de produs GROHE în colaborare cu Philips. Noul cap de duș premium Aquasimphony și sistemul audio Aquatunes- cu ajutorul căruia vă puteți conecta lista de redare de pe smartphone direct la duș prin Bluetooth.


Explorați alte colecții GROHE.

Citește mai mult  20 de ani. Tic-tac-toe
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: