Retronovations de Devon&Devon

Devon&Devon prezintă noua colecție de baie. Aspectul pieselor este inspirat din anii '40.

Devon&Devon prezintă noua colecție de baie. Brandul spune că inspirația sa pentru această perioadă a venit de la Hollywood și din lumea modei de la sfârșitul anilor 1940: "tocuri înalte, talie rotundă, umeri rotunjiți, decolteuri joase și fuste cu roți vaporoase". Devon&Devon Diva Diva freestanding bathtub este realizată din cuarț compozit. Materialul cu atingere catifelată este rezistent la crăpături și zgârieturi. Elementul de design este reprezentat de mulajul cu model în jurul perimetrului căzii.

Dulapul de lavoar Domino de la Devon&Devon este inspirat de minibarele din anii '40. Modelul poate fi combinat cu un bazin de deasupra capului pe toată lățimea sau poate fi dotat cu un blat Marquinha din marmură neagră. Sertarul este disponibil în negru închis, gri cald, alb, crem, albastru-violet și roșu.
Asortați-l cu oglinda de perete în stil art deco Bizet. Rama dreptunghiulară poate fi vopsită în aceeași culoare ca și măsuța.

Consola mixer pentru chiuveta Serenade poate fi asamblată dintr-o varietate de materiale: blatul ceramic se sprijină pe un cadru "bufant" Picioare din aluminiu turnat. Lavoarul este disponibil în alb sau negru, iar piedestalurile.. atât într-un finisaj din aluminiu placat cu nichel învechit, cât și în ceramică neagră sau albă.

Cu consola sa pivotantă montată în alamă și aluminiu, Rose este concepută pentru chiuveta neoclasică Devon&Devon din porțelan cu același nume. Trei laturi ale consolei sunt echipate cu bare de prosoape.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: