Robinete. Tendințe în materie de design

Tânăra, dar populara companie germană Steinberg, fondată în 2002 de Marcus Loehnert ( Marcus Loehnert ) este lider de piață european în domeniul instalațiilor sanitare și al obiectelor sanitare. Compania se concentrează în special pe mixere ultramoderne, de design, de cea mai înaltă calitate.

În imagine: Steinberg seria 330.

Produsele Steinberg din prima zi sunt un exemplu magic al combinației dintre designul modern excelent și arta modernă excelentă în derivatele lor. Plus funcționalitate mare. plus – preț accesibil. Toate acestea împreună se numesc standardul european. Toate produsele Steinberg sunt supuse, fără excepție, unui sistem cuprinzător de control al calității și de testare completă a funcțiilor, precum și unor teste extinse efectuate de laboratoare independente. De asemenea, se oferă o garanție de cinci ani! garanție completă a produsului.

Mixer seria 230 de la Steinberg.

Acum, pentru robineți. Oni principalii protagoniști care au făcut din Steinberg imaginea companiei. În acest caz, inovația nu se referă doar la domeniul tehnic, adică la interfața dintre știință și inginerie, ci și la design, care se află la intersecția dintre arta contemporană și tehnologia de ultimă oră și se comportă, în acest caz, ca artă!

Robinet Steinberg seria 250.

Un motiv important pentru succesul său De 10 ani, Steinberg colaborează cu designeri renumiți precum Jochen Schmiddem ( Jochen Schmiddem ) și Michael Schneider ( Michael Schneider ) care nu sunt străini de experiența în arta contemporană. Chiar și primele lor game de mixere, robinetul de bază cu o singură manetă ( 100 ) sau robinetul clasic cu manetă transversală ( 250 ) nu sunt doar exemple de design și funcționalitate perfectă, ci și un set de tendințe cu un vector proaspăt, atmosferic și transparent. Cele mai recente serii de design supermodern 120, 135, 160, seria 220 "Structure", 200 și 230 și, bineînțeles, mixerele din seria 330- «Cristal, În prezent, și-au găsit locul în designul sanitar european și reprezintă întreaga diversitate a tendințelor într-o identitate corporativă comună.

Citește mai mult  Blocuri de sare de la KWS

Robinetărie din seria 230 de la Steinberg.

Una dintre tendințele majore ale designului contemporan, și anume, ușurința, compactitatea și angajamentul față de "formele arhitecturale mari" Mixerele din recenta serie 220 "Structure" sunt un exemplu grăitor ( designer Michael Schneider ). O altă tendință importantă, care poate fi definită ca fiind la modă și cosmică, este noua linie de produse design, prezintă 200 și 210 ( designer Jochen Schmiddem ). Suprafețele lor izbitoare cromate, cu un efect de oglindă în baie refractată de lumină, evocă asocieri cu interioare de nave spațiale, nave spațiale, orașe pe Marte și alte interioare și exterioare în stilul Gagarin Bradbury. Toate efectele sunt obținute prin intermediul unei tehnologii de turnare de ultimă generație, folosind nu numai alamă, adică un aliaj dublu sau multicomponent pe bază de cupru în care zincul este elementul principal, ci și alte aliaje cu adaos de staniu, nichel, plumb, mangan, fier și alte elemente.

În imagine: 330 Series Crystal ( proiectat de Michael Schneider ) de la Steinberg.

O altă tendință care merită cu siguranță mai multă atenție, ilustrată de cea mai recentă inovație a companiei, și anume mixerele 330- «Cristal" ( designer Michael Schneider ). Seria a fost nou introdusă la Düsseldorf în februarie 2016. Robinete cu linie de cristal – Acestea sunt cu adevărat piese unice, în ediție limitată. Se preferă munca manuală, măiestria și finisajele de înaltă calitate, dar și o combinație de tehnologie sofisticată și materiale scumpe, cum ar fi aurul, platina și cristalul tăiat. Robinete din seria "Crystal sunt realizate exclusiv la comandă, pentru un client cu nevoi rafinate și aparțin segmentului de lux ( lux ) produse de lux și servicii premium.

Citește mai mult  Matthias Goetz despre tendințele germane în materie de design interior

Robinet mixer seria 330 de la Steinberg.

În ciuda diversității colecțiilor mărcii, trebuie spus că toate sunt ușor de utilizat, au un design elegant, sunt sigure, nu necesită instrucțiuni speciale și sunt la fel de durabile și fiabile pe cât sunt de frumoase. Și, ceea ce este important, fiecare serie a mărcii Steinberg are un set suplimentar de accesorii concepute în același stil cu protagonistul companiei – robinet!


Drepturi de publicitate.


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: