Salone del Bagno 2014. Zucchetti.Kos intrigă cu un duș în aer liber

Apă și priveliști în WAZEBO by Zucchetti.Kos și cuplul Palomba.

WAZEBO- un sistem de duș conceput pentru utilizare în exterior. Spre deosebire de dușurile obișnuite de la țară, aceasta este o adevărată stație de wellness. Numele este derivat din cuvintele apă ( angl. — «apă" ) și foișor ( "pergola cu vedere" ). Cu pereții și ușile sale din sticlă, WAZEBO vă oferă o vedere în patru direcții. Modelul este ușor de instalat Poate fi așezat direct pe gazon. Efectul de apropiere de natură este sporit de stropitoarea de ploaie ( diametru de 40 cm ) largă, cu un jgheab moale și o grilă din lemn.

WAZEBO design Meritul este al soților Ludovica și Roberto Palomba ( Ludovica& Roberto Palomba ). Aceasta nu este prima dată când colaborează cu brandul Zucchetti, care a fuzionat.Kos. Proiectul lor anterior – Colecția de succes de obiecte sanitare Faraway. Sistemul de duș WAZEBO- una dintre inovațiile majore ale lui Zucchetti.Kos la viitorul Salone del Bagno din aprilie ( iSaloni 2014 ) din Milano.

Citește mai mult  Hidromasaj de la Villeroy & Boch
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: