Soluții de baie Villeroy&Boch inspirate de interioarele hotelurilor

Cele mai bune hoteluri din lume știu că baia perfectă este un loc de relaxare a minții și a corpului. Baia hotelului este, de asemenea, o sursă de inspirație pentru clienții privați.

Deschis, dar privat

Designul modern al băilor de hotel a devenit mai original: Băile sunt acum conectate cu dormitoarele, ceea ce face ca amenajarea să fie mai spațioasă. Multe hoteluri au renunțat la pereții dintre baie și dormitor, înlocuindu-i cu pereți despărțitori subțiri din sticlă pentru a crea efectul unui singur spațiu. Pentru a crea o atmosferă mai intimă, baia hotelului este dotată cu uși glisante, sticlă mată sau perdele. WC-ul, pe de altă parte, ocupă o cameră separată.

O soluție împrumutată de la baia hotelului zone de duș din sticlă: acestea măresc vizual camera și acționează ca un element de legătură între dormitor și baie. Villeroy& Boch, cum ar fi Squaro Infinity și Subway Infinity, Tavă de duș care poate fi montată la același nivel cu podeaua și tăiată individual la dimensiune. Un alt mod ingenios de a combina două camere puneți o cadă de baie pe podea între ele.

Subway Infinity

O astfel de mișcare de design adaugă originalitate interiorului și, de asemenea, vă oferă o scuză pentru a visa la ultima dvs. vacanță în timp ce faceți o baie.

O plăcere pentru simțuri

Bunăstarea mentală și corporală Un concept holistic care implică toate simțurile. De aceea, lumina și sunetul.. elemente decisive în designul interior. Atunci când dormitorul este unit cu baia, trebuie acordată o atenție deosebită iluminatului: funcția de noapte a iluminatului asigură că somnul nu este perturbat de lumină. Cea mai bună soluție iluminare indirectă care poate fi reglată individual și, dacă este necesar, poate fi atenuată. Colectări sanitare Finion, Legato și Collaro este dotat cu un corp de iluminat liniar încorporat care luminează spațiul într-un mod special.

Citește mai mult  GROHE Work Smarter-Tour-ul GROHE lovește țara

Finion

Baia din colecția premium Finion este dotată cu cu o lampă cu LED reglabilă, care creează efectul vizual al unei căzi de baie înălțate deasupra unui piedestal retroiluminat. Pentru a oferi confort pentru întregul spectru al simțurilor, sistemul de sunet ViSound poate fi instalat discret pe toate băile acrilice de la Villeroy& Boch Quaryl®. Datorită acestuia, nu numai că puteți auzi sunetul, dar și simți vibrațiile sonice în apă.

Un design personal

O altă tendință în materie de băi de hotel care poate fi folosită în spații private modele de băi tematice, care reflectă stilul, arhitectura sau atmosfera unui hotel. Totul depinde de imaginația dvs.: Art Deco, Bauhaus, temă marină sau grădină japoneză.

Artis

Lavoar albastru Artis de Villeroy& Boch va pune accentul pe tema maritimă.

Antheus

Și cada de baie din colecția premium Antheus, Combină elementele Art Deco și Bauhaus în același timp.

Hommage

colecție Hommage, Această colecție evocă spiritul istoricismului și recreează măreția hotelurilor din epocile trecute în propria baie.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: