Spa de Villeroy & Boch

Villeroy & Boch a dezvoltat lavoare spa care pot fi adaptate la orice spațiu.

Toate noile modele Villeroy& Boch echipat cu tehnologia brevetată JetPak™ II. JetPak™ – spătarele scaunelor sunt echipate cu jeturi de masaj care pot fi selectate în mod liber și combinate între ele. O gamă de 16 module JetPak™ diferite, care poate fi schimbat cu ușurință prin intermediul unui mecanism de fixare cu clic, chiar și atunci când piscina este plină de apă. Modulele sunt disponibile în categoriile Sport, Wellness și Relax Flow Therapie, care se combină pentru a garanta cele mai bune beneficii posibile. Astfel, utilizatorul poate selecta dintr-un număr de module preinstalate sau poate alege dintr-o selecție de unități disponibile de la producător. Indiferent de modelul pe care îl alegeți, tehnologia JetPak™ asigură un masaj personalizat chiar și atunci când mai multe persoane stau în piscină în același timp.

Sub marginea îngustă a incintei bTehnologia de cadă de baie Just Silence iluminat LED integrat cu temporizator și control autonom care iluminează întregul perimetru al piscinei. Just Silence este, de asemenea, o schemă de culori minimalistă: o carcasă gri deschis în combinație cu un bazin alb strălucitor. Just Silence permite ca până la cinci persoane să stea confortabil una lângă alta, cu mult spațiu pentru picioare. Tetierele convenabile, jeturile de picioare integrate, cascada și modulele JetPak™ completează experiența de wellness, Spătare detașabilă cu jeturi. Doar navigare în meniul Silence prin intermediul ecranului tactil.

În negru& Experții în alb de la Villeroy& Boch a pus accentul pe un design care prezintă linii curate și elemente albe și negre. Spa-ul este dotat standard cu jeturi de masaj din oțel inoxidabil care contrastează cu modulele JetPak™ negre, conferă piscinelor spa un accent elegant. În plus față de designul modern și tehnologia inovatoare JetPak™ II, Negru& Serie Seria White este caracterizată de o tehnologie de ultimă oră. De exemplu, programele spa-urilor pot fi reglate cu ajutorul unei aplicații electronice: de exemplu, temperatura apei poate fi setată cu ajutorul unui smartphone. The Black& Albul completează iluminarea interioară multicoloră cu LED-uri, controlul afișajului digital și tetierele căptușite.

Citește mai mult  Ca într-un muzeu

Design alb-argintiu în alb combinat cu un ton argintiu asemănător titanului. Acoperișurile exterioare alb-argintiu pentru piscine completează modulele JetPak™ în alb strălucitor. Silver-White oferă piscine de diferite dimensiuni care pot fi echipate cu trei, patru, cinci sau chiar șase module JetPak™. Există un total de șapte opțiuni din care puteți alege.

Noul concept Premium Line Color Edition vă permite să creați diferite combinații de culori ale pielii exterioare și ale bolului interior, precum și ale modulelor JetPak™. Există două versiuni din care puteți alege. Silver-White cu exterior alb nou și interior acrilic de culoare titan și module JetPak™ în culoarea alb strălucitor Albul zăpadă conferă spa-ului un aspect modern. A doua opțiune, cu carcasa exterioară în noua culoare Light Grey, cu bolul interior și modulele JetPak™ în albastru intens Sapphire creează un accent cromatic special la Premium Line.

Piscine Villeroy&Spa seria X-Series Boch oferă opțiuni care sunt de obicei disponibile în gamele premium. Jeturile multiple ale seriei X-Series oferă diferite opțiuni de hidroterapie. Seria Spa oferă, de asemenea, opțiuni cum ar fi o cascadă cu iluminare din spate, tetiere confortabile și detalii de echipare care facilitează curățarea apei, ozonatorul și filtrele mari.

Villeroy& Boch au un design durabil, robust, complet închis și, de asemenea, fără lemn, cu carcasă de protecție EnduraFrame™, complet umplut cu spumă. Acest design, picioarele sale robuste din plastic și suprafața acrilică rezistentă la UV și igienică a carcasei EnduraWood™ asigură o rezistență ridicată, o durată lungă de viață și o reducere semnificativă a zgomotului și a vibrațiilor în timpul utilizării. În plus, acestea împiedică pătrunderea umezelii și a insectelor dăunătoare în structura piscinei.

Citește mai mult  3 achiziții de vacanță pentru mediul rural

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: