Tatyana Dolbilova despre gestionarea inteligentă a apei și spa-ul de acasă

Cum să umpleți o baie fierbinte la timp pentru întoarcerea acasă? Este posibil să înființați un centru spa într-un apartament standard?? Ce soluții de baie sunt la modă acum?? Spune Tatiana Dolbilova, consultant spa, Dornbracht.

În fotografie: Tatiana Dolbilova, consultant spa, Dornbracht.

Despre home spa. Cum să calculați bugetul care va fi necesar pentru a crea un mini-SPA la domiciliu? Proiectele moderne de spa acasă, realizate de Sieger Design pentru Dornbracht, vă permit să amenajați un centru spa chiar și pe un spațiu de 6 kilometri pătrați. ! Tehnologie de ultimă generație pentru controlul apei Smart Water- este un echipament spa premium. E ca și cum ai cumpăra o mașină premium.. Mercedes Benz-ul apartamentului.

Despre 'smart' gestionarea apei. Tehnologia Smart Water facilitează controlul apei: temperatura și volumul, alegerea programelor care afectează corpul ( și vorbim de un principiu holistic ) un efect terapeutic ridicat. Programele computerizate dezvoltate în colaborare cu terapeuții fac posibilă combinarea procedurilor cu apă cu aromă și cromoterapie.

Despre tendințele modei. Spa acasă este o tendință mondială. Are legătură cu individualizarea nevoilor. Mulți oameni din ziua de azi doresc să își înființeze propriul club de fitness sau de wellness acasă. Sigur, este frumos să mergi la un centru spa de două ori pe an, dar poți avea grijă de corpul și sănătatea ta în propria baie tot timpul anului.

Despre diversitate. Gama Dornbracht de accesorii pentru spa include mai multe produse: Sensory Sky, duș orizontal, ATT ( duș vertical ) duș Comfort, baie de picioare, Kneipp. Deci, fie că este vorba de un duș colorat cu cromoterapie, de un duș orizontal neobișnuit sau de o baie de picioare cu masaj special pentru picioarele obosite – toată lumea își poate găsi efectul ideal.

Citește mai mult  Concept pentru viață

Despre noile tehnologii. Toate aceste sisteme electronice pot fi integrate într-un sistem de casă inteligentă. De exemplu, puteți folosi o aplicație de pe dispozitivul mobil pentru a umple cada în avans, în timp ce călătoriți, pentru a alege tipul de duș pe care doriți să îl faceți ( după o alergare, de exemplu, sau o baie relaxantă ). Toate aceste lucruri "inteligente Funcțiile sunt prescrise în funcție de efectele fiziologice ale apei asupra organismului.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: