Tendințe în designul de baie

A avut loc o revoluție în lumea băilor. Linia dintre spațiul de locuit și baie dispare încet-încet. Acum este timpul să armonizăm baia cu stilul casei. Dar ce stil să alegeți?? Profesioniștii din domeniul băilor știu răspunsul.

Un nou aspect pentru baie

Baia ca un sanctuar. În zilele noastre, baia a evoluat de la o instalație sanitară la o zonă de relaxare și wellness. O cameră mică și întunecată a devenit un spațiu de locuit cu drepturi depline, unde vă puteți petrece timpul liber.

Alegerea profesioniștilor. Acum, baia.. este un câmp de experimentare decorativă. Designeri și arhitecți renumiți ( Jacques Herzog, Pierre de Meuron, Norman Foster, etc. ) scopul de a pune baia pe picior de egalitate cu camera de zi formală. Profesioniștii, în special, au excelat în crearea de noi produse destinate consumatorului bine dotat. Căutarea unei soluții personalizate Acest lucru îi preocupă pe arhitecți și pe producătorii de mobilier de baie la fel de mult ca și pe arhitecții de astăzi.

Nu doar forma, ci și tratamentul suprafeței ( cada din fotografie este acoperită cu mozaicuri ) îi conferă statutul de obiect de artă sau de element de design accentuat în interior.

Tendințe

Ce nu mai este la modă? Criza economică și-a făcut simțit efectul Luxul ostentativ a trecut de modă. Precum și stilul arab Rial cu modele maure și corpuri de iluminat cu felinare. Zen cu covoare japoneze și art deco cu mobilier întunecat.. toate acestea nu se potrivesc europeanului înstărit și liber cugetător.

Citește mai mult  Conceptul His & Hers de Geza Hansen

În vârf de popularitate.. modestie. În vogă.. Minimalismul rafinat: obiecte mai puțin monumentale, profile ușoare, structuri subțiri și culori deschise. A devenit foarte populară proiectarea unei băi ca spațiu de locuit. Astăzi, băile în stil retro și eco câștigă mulți fani. Alegeți orice opțiune de design.. în funcție de preferințele dumneavoastră. Dar nu uitați, baia nu trebuie să iasă în evidență față de restul interiorului.

Modestie rafinată – minimalism.

Camera de zi

Frumusețe și confort maxim. În acest tip de baie, folosim adesea lucruri și materiale pe care suntem obișnuiți să le vedem în camere obișnuite tapet, candelabre, comode, fotolii, fotolii. Racordurile trebuie să fie cât mai puțin vizibile posibil. Nu contează ce este O baie simplă sau un spa, o baie-grădină, sau chiar un budoar în dormitor.. Important este ca, atunci când intrați în baie, să dați senzația de spațiu vital.

Ca și în camera de zi. O tijă de perdele, de exemplu, poate adăuga o notă confortabilă unei băi în stil clasic. Dacă este în stil englezesc.. Divizarea tradițională rezidențială tradițională a peretelui în două niveluri, în cazul în care numai soclul este gresie, este adecvată. Partea superioară a peretelui poate fi, de asemenea, transformată într-o galerie prin agățarea de grafică în baie. Băncile, măsuțele de toaletă și oglinzile înrămate ar arăta grozav într-o baie de tip spa.

Utilizarea obiectelor și materialelor pe care suntem obișnuiți să le vedem în camere obișnuite – clasic, stil spa.

Retro

Baie nostalgică. A devenit la modă să decorezi băile într-un stil retro.. Această temă pentru baie vă permite să evadați dintr-o metropolă plină de viață în lumea relaxată de altădată. Stilul retro se caracterizează prin juxtapunerea mobilierului din epoci diferite. Cu toate acestea, în sens modern, este mai degrabă o întoarcere în secolul XX decât în secolul XVIII. Cu toate acestea, îi va mulțumi atât pe iubitorii de stil colonial, cât și pe iubitorii de clasic. Cum altfel, dacă nu prin eclectism, să îți exprimi dragostea pentru curbele de aur, rămânând în același timp un om al secolului XXI?

Citește mai mult  Villeroy & Boch accesorii de baie

Stilul retro este caracterizat de. Luciu discret și nobil, o singură culoare monocromă – Aceste detalii pot fi folosite pentru a amesteca părțile disparate. O mișcare versatilă pentru mulți profesioniști Combinați finisajele scumpe cu obiecte cu un design ingenios. Este greu de uitat ironia trecutului recent și îndepărtat?

O combinație de elemente de interior din diferite epoci, o lume calmă a trecutului – stil retro.

Ecolux

O prietenie cu natura. Interiorul băii este capabil să arate atitudinea proprietarului său față de lume. În special în ceea ce privește mediul înconjurător. Astfel, gândirea ecologică este exprimată prin utilizarea materialelor naturale ( piatră, lemn ). ( tehnologie de economisire a energiei și a apei ).

Exemple de robinete moderne, cu economie de apă.

  • Robinet Hansgrohe 15070000 / 15070400
  • Robinetul Grohe 33511 000
  • Robinet 526235863 din fabrica Roca
  • Robinetul mixer K-15583-P din fabrica Kohler

Robinet 15070000 / 15070400 de Hansgrohe.

Mai puține obiecte, mai multă lumină. Iubitorii de ecologie preferă obiectele sanitare și mobilierul cu o formă organică moale combinată cu o geometrie curată. Când vine vorba de spațiu, acesta trebuie să fie spațios. De preferință cu ferestre astfel încât să nu ducă lipsă de lumină naturală. Plantele vii pot fi folosite ca detalii expresive. De exemplu, monstera cu frunze mari sau bambusul cu frunze verticale subțiri.

Formele organice și moi ale mobilierului și obiectelor sanitare combinate cu o geometrie strictă – stil ecologic.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: