Unul pentru toți

Capac electric Panasonic pentru bidet electric două în unu. Soluția la îndemână pentru băile mici.

Dispozitivul, popular în Japonia, țara de origine a Panasonic, a apărut și în România. Acesta este capacul electric pentru bideu ME-45 și EE-30, care se montează direct pe toaletă. Un model care economisește spațiu și care elimină necesitatea unui bideu separat.

Această piesă de mobilier care economisește spațiu este ( trei ) scaun încălzit, cinci ( uscare cu aer cald pentru cinci moduri ) controlul temperaturii, debitului și direcției apei. Control funcțional – prin intermediul unei telecomenzi.

Scaunul igienic cu tratament antimicrobian și antibacterian. Fără sudură din oțel inoxidabil jet- cu funcție de autocurățare. Deodorizare automată după fiecare utilizare.

Capul de duș are un consum redus de energie. De-a lungul zilei, senzorii iau în considerare vârfurile de utilizare și distribuie apoi electricitatea în mod egal. Iar pe timp de noapte, aparatul trece la un "mod ecologic" de economisire a energiei. Capacul bidetului este protejat împotriva scurgerilor printr-un sistem de senzori.

Citește mai mult  Jacob Delafon este un partener PinWin
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: