Villeroy & Boch baie 2019

Pe măsură ce se apropie noul an, ne așteptăm la tot mai multe schimbări. Un motiv bun pentru a vă elibera de obiceiurile proaste și a renunța la lucrurile învechite. Nici designul interior nu poate fi trecut cu vederea. Villeroy&Boch despre tendințele pentru designul băilor în 2019.

Individualitate și design emoțional

Pragmatismul este de domeniul trecutului, motiv pentru care Zukunftsinstitut ( Institute for the Future ) consideră că designul emoțional este una dintre tendințele majore ale anului 2019. Acest lucru se aplică în egală măsură la baie. Baia a fost mult timp mai mult decât un simplu spațiu funcțional, deoarece este locul unde oamenii își petrec o mare parte din viață. În zilele noastre, individualitatea este factorul decisiv în materie de design. Nu există coduri și reguli astăzi – Varietatea opțiunilor de design vă permite să creați un interior pentru toate gusturile, iar formele obiectelor, materialele și culorile devin din ce în ce mai diverse în fiecare an.

Culori plăcute

Jester Red, Mango Mojito și Living Coral.. Culori în tendințe pentru 2019 în gama de culori Pantone, care include culori senzuale și calde. Conceptul Colour on Demand permite companiei Villeroy& Boch pentru a umple baia cu nuanțe plăcute și oferă 200 de culori din care puteți alege. Puteți, de exemplu, să alegeți conceptul de culoare al panourilor pentru căzile de baie independente Squaro Edge 12, Loop&Friends, Finion și Antheus. Paleta de culori Pantone se caracterizează prin faptul că toate culorile se potrivesc perfect între ele. De asemenea, acestea pot fi perfect combinate cu modele contrastante, minimaliste, cum ar fi chiuveta austeră Memento 2.Disponibil în finisaj alb, negru sau beton.

Citește mai mult  GROHE Work Smarter-Tour-ul GROHE lovește țara

Mobilier cu o poveste

Mobilier de baie, care este asociat cu o anumită perioadă din istorie una dintre tendințele pentru 2019. Colecția premium Antheus de la Villeroy& Boch reamintește eleganța anilor '20. Designerul Christian Haas a creat forme care combină liniaritatea Bauhaus cu ludicul Art Déco. Sinteza este posibilă prin utilizarea de texturi și materiale diferite în Antheus: lemn, marmură și oțel inoxidabil. Toate elementele pot fi combinate cu ceramică TitanCeram sau cu căzi de baie Quaryl® ( material dezvoltat de Villeroy& Boch și vă permite să creați forme deosebit de filigranate ).

Colecția Hommage de Villeroy& Boch reînvie farmecul epocii Gründerzeit. Estetica căzii de baie reproduce formele clasice cu reliefuri în trepte caracteristice, populare la Londra, Paris și Berlin la începutul secolului XX. Cada de baie romantică, cu picioare din lemn sau albe, este deosebit de apreciată.

Un singur element din interior poate evoca imagini ale unei anumite epoci: tava de duș ViPrint amintește de modelele de plăci ceramice Villeroy&Boch Boch, care cu mai bine de un secol în urmă a împodobit legendarul Titanic.

Tehnologie ușor de utilizat

Subtilitățile, cum ar fi lumina și sunetul, devin din ce în ce mai importante în designul băii. Colecția Finion conține multe elemente funcționale: încărcător inductiv, difuzor cu tehnologie Bluetooth, telecomandă pentru reglarea iluminării emoționale. Funcțiile inteligente de iluminare și muzică vă permit să creați o atmosferă în baie în funcție de starea de spirit și de dorințele dumneavoastră, pentru a vă relaxa și a vă întineri.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: