Villeroy & Boch câștigă premiul de design pentru Antheus și O.novo Copii

Două produse Villeroy & Boch au fost premiate în 2018. Colecția premium pentru baie Antheus a primit premiul Red Dot, apreciat la nivel internațional, iar colecția pentru copii O.novo Kids, care utilizează cele mai noi tehnologii, a primit premiul Universal Consumer Award și Universal Design Expert Award.

Antheus- forme unice și combinații spectaculoase de materiale

Materialele prețioase, proporțiile bine echilibrate și contururile geometrice, inspirate de stilul Art Deco și de reținerea Bauhaus, se află în centrul conceptului noii colecții Villeroy & Boch Antheus, al cărei design exclusiv a fost dezvoltat de Geberit Christian Haas ( Christian Haas ).

Designerul creează veselă din ceramică și sticlă, corpuri de iluminat și mobilier și, de asemenea, proiectează interioare pentru clienți celebri din întreaga lume.

principalele caracteristici ale lucrărilor Christian Haas – Armonie și eleganță.

La crearea lui Antheus, accentul a fost pus pe combinarea clasicilor moderni cu un design universal. Rezultatul este o colecție premiată cu o formă unică, dar cu combinații izbitoare de materiale Premiul Red Dot, unul dintre cele mai prestigioase premii de design în categoria Product Design.

O.novo Kids- produse concepute în conformitate cu noile tehnologii

"O.novo Copii. Pentru copii de toate vârstele" – este sloganul noii colecții de baie de la Villeroy & Boch, care a fost dezvoltată special pentru sălile de clasă din creșe, grădinițe și școli primare. Nevoile și capacitățile copiilor în ceea ce privește utilizarea toaletelor și a lavoarelor au fost luate în considerare în egală măsură, la fel ca și experiențele practice ale asistenților maternali și cerințele planificatorilor.

Cel mai bine vândut O.novo Kids este noul corp de chiuvetă cu semipedestal, care este primul produs ceramic de pe piață cu trei vase de chiuvetă de adâncimi diferite, poziționate pe toată lungimea modelului. Pentru un design bine gândit O.O novo Kids a fost distinsă cu premii Premiul Universal Design Consumer Award și Premiul Universal Design Expert Award.

Citește mai mult  Jacob Delafon este un partener PinWin
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: