Villeroy & Boch face design de baie la cerere

Villeroy & Boch a realizat un sondaj de opinie în rândul clienților și, ca urmare, a prezentat noua colecție de baie Vivia.

Colecția Vivia de la Villeroy&Boch Boch este proiectat cu clienții în minte. De aici și aspectul simplu și versatil, cu o funcționalitate ridicată. Zona de duș poate fi extinsă pentru o baie mai confortabilă. Dar pentru spații compacte, puteți comanda și o tavă de duș mică, care se potrivește cu precizie milimetrică. Tavane de duș Squaro Infinity din material Quaryl® cald la atingere, antiderapant. Sunt fără cusături și fără pori, ceea ce le face ușor de curățat. Intrarea în zona de duș fără un prag pentru a evita declanșarea. Ecranele de duș sunt acoperite cu EasyClean, ceea ce le face ușor de curățat. Panoul de duș este disponibil și în alb sau antracit. Vă permite să reglați tipul de jet și este, de asemenea, echipat cu un raft pentru accesorii de baie. Există chiar și un taburet din material rezistent la apă pentru a sta în duș.

Lavoarele Vivia ( 13 cm )- au un bazin adânc ușor de spălat, umpleți cu apă, puteți chiar să vă spălați sau să vă vopsiți părul. Pe lateral există suficient spațiu pentru pasta de dinți și alte obiecte mici. Disponibil în dimensiunile de 100 cm, 80 cm, 65 cm și 60 cm, precum și în varianta cuvă dublă mare de 130 cm. Robinetele Just au manete lungi și înguste pentru un control mai bun al debitului de apă. Acestea pot fi completate cu accesorii ( o balustradă, un coș de gunoi ). Colecția include un bideu suspendat și o gamă de toalete suspendate. Acestea au o formă ergonomică, sunt ușor de curățat și de întreținut. Saunele din gama Vivia SA-Line transformă baia într-un spa. Acesta este disponibil în mai multe dimensiuni și poate fi asamblat rapid.

Citește mai mult  Casă de oaspeți exclusivistă Villeroy & Boch la Castelul Saareck Saareck din Mettlach

Gama include, de asemenea, mobilier: lavoare, console, dulapuri, oglinzi luminate. Spațiul interior al unor modele poate fi zonat după gustul dumneavoastră. Nouă finisaje la alegere: alb lucios, gri lucios, alb mat, teracotă mată, stejar grafit, ulm texturat, stejar Santana, gri piatră și o nuanță de lemn albicios White Wood.


Explorați alte colecții de la Villeroy& Boch.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: