Villeroy & Boch integrează sauna în baie

Villeroy & Boch a introdus seria de saune compacte Vivia SA-Line, concepute pentru a se potrivi în băile casnice.

Villeroy& Boch își propune să transforme baia într-o experiență completă de spa, în care nu numai că vă puteți spăla și face duș, dar vă puteți bucura și de tratamente zilnice de wellness. Cu toate acestea, în mod tradițional, baia O cameră care nu este foarte spațioasă. Saunele Vivia SA-Line sunt, prin urmare, compacte și ușor de integrat în interioarele băilor.

Saune ergonomice din materiale de înaltă calitate în linia Vivia SA-Line de la Villeroy& Boch este disponibil în două dimensiuni: 110 x 140 cm și 140 x 140 cm ( pentru trei persoane ). Acestea pot fi asamblate rapid în orice poziție dorită datorită designului special și elementelor preasamblate. Culoarea profilului- alb lucios, în armonie cu culorile și designul colecției de mobilier Vivia. Modelul de saună pentru trei persoane, pe lângă funcțiile obișnuite, are o funcție de saună activată cu infraroșu.


Luați în considerare celelalte colecții de la Villeroy& Boch.

Citește mai mult  Colecția Madeleine de Jacob Delafon
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: