Villeroy & Boch lansează o gamă de mixere în România

Villeroy & Boch prezintă o gamă largă de robineți de amestec, care sunt acum disponibile și pentru consumatorii ruși. Estetica sa universală face din mixerele Villeroy & Boch un accent elegant în orice baie.

Atenția acordată detaliilor, cea mai înaltă calitate și designul atemporal care au distins întotdeauna produsele companiei garantează un confort ideal, un consum redus de apă și ușurință în utilizare. Pentru a obține aceste beneficii, compania pune cele mai mari exigențe în ceea ce privește materialele, meșteșugul și instalarea și angajează cei mai buni designeri pentru crearea colecțiilor sale.

Arhitectura

Designul elegant și minimalist sporește carisma elegantă a designului de baie contemporan. Formele rigide și detaliile bine gândite sunt semnul distinctiv al colecției Architectura, care va deveni un accent elegant în orice baie.


Clasic

Colecția Classic se remarcă prin eleganța sa rafinată și designul expresiv. Liniile precise și natura sculpturală a formelor mixerelor Classic fac ca această colecție clasică să fie cu adevărat universală. Seria este disponibilă, de asemenea, cu o versiune încastrată a mixerului pentru cadă și duș.


Dawn

Familia de mixere Dawn se bazează pe un design minimalist. Robinetele minimaliste, de înaltă calitate, sunt potrivite pentru toate băile moderne și au fost lăudate de comunitatea internațională în 2017: colecția a primit premiul iF DESIGN AWARD pentru soluția sa de design. În 2019, seria a fost extinsă cu o altă culoare și noi mânere. O colecție potrivită atât pentru mediul privat, cât și pentru cel public.


Domiciliu

Domicil se referă la robinetele tradiționale cu trei găuri. Poziționarea centrală a gurii de scurgere între cele două mânere creează vizual o simetrie armonioasă între chiuvetă și cadă, în timp ce detaliile expresive și corpul bombat al mixerului subliniază designul elegant al Domicil.

Citește mai mult  Sergey Choban: Despre rolul personalității în designul interior

La Fleur

Grațioasa colecție La Fleur este întruchiparea eleganței moderne. Formele netede și moi ale robinetelor mixer vor aduce armonie în baia dumneavoastră. Datorită formei sale speciale, mixerul cu deversor La Fleur oferă spațiu suplimentar deasupra chiuvetei, iar designul său elegant se potrivește perfect cu gama largă de produse ceramice Villeroy & Boch.


O.novo Start

O.novo Start nu este doar robinete pentru baie: în combinație cu un robinet de bucătărie, colecția formează, de asemenea, un concept de stil complet pentru întreaga casă. Cu marginile sale ușor conturate și curbele fluide, designul purist al O.novo Start.


Îmbrățișați

Noua gamă de dușuri Embrace de la Villeroy & Boch va transforma rutina banală a dușului într-o experiență de wellness revigorantă. Cu o varietate de moduri de livrare, este posibil să se găsească soluția de apă preferată de fiecare utilizator. Designul universal al seriei se potrivește perfect în orice baie și se armonizează cu toate colecțiile Villeroy & Boch.


Îmbrățișare Plus

Pentru cei care sunt obișnuiți cu varietatea în toate, Villeroy & Boch prezintă colecția Embrace Plus, care vă permite să vă bucurați de o varietate de moduri de duș. De la un duș cu ploaie blândă la un masaj intensiv, vă puteți personaliza dușul în funcție de preferințele personale. Comenzile intuitive și designul de lux oferă o funcționalitate de neegalat la cel mai înalt nivel.


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: