Villeroy & Boch pentru băi mici

În special pentru băile mai mici, Villeroy & Boch oferă unități compacte în cele mai populare game ale sale.

Villeroy& Boch prezintă mobilier și obiecte sanitare compacte pentru băi, permițându-vă să creați un interior modern și funcțional, chiar și pe doar câțiva metri pătrați.

În colecția Subway 2.Au fost prezentate 0 obiecte sanitare și mobilier de mari dimensiuni, oglinzi și suporturi practice pentru prosoape. Pe lângă lavoarele compacte cu cuve largi, care sunt disponibile și în format unghiular, există lavoare rotunde și dreptunghiulare cu rafturi practice. Mobilierul încastrat este disponibil în diferite culori, inclusiv mobilier nou în lemn alb, alb lăcuit și lac mat. Toaleta laconică se distinge prin volumul de spălare: capacitatea de scurgere per spălare este cuprinsă între 3,0 și 4,5 litri. Acesta include, de asemenea, un bidet compact și un pisoar cu un consum minim de apă.

Seria Memento se distinge prin formele sale severe și designul curat. O gamă largă de finisaje și modele, inclusiv o varietate de culori și texturi, conferă individualitate băii dumneavoastră. Mobilier spațios cu sertare cu închidere lină, fără mânere. Pe lângă lavoarele convenționale, colecția include, de asemenea, modele care fac posibilă instalarea de lavoare de 50 sau 60 cm în mod central sau asimetric. Colecția este completată cu un dulap lateral practic și spațios și o oglindă îngustă, cu iluminare din spate.

Colecția de mobilier de baie Legato include sertare mici și elegante, cu unul sau două sertare. Marginile bizotate și iluminarea cu LED-uri creează un efect de lumină. Culorile naturale Terra cu finisaj mat și Impresso Elm creează o atmosferă de confort modern. Dulapurile de perete pot fi combinate cu lavoarele, creând astfel un spațiu de depozitare suplimentar.

Citește mai mult  Tendința: baia ca o cameră de zi

Colecția Venticello se concentrează pe un design elegant. lavoarul compact are o lățime de 50 cm și o adâncime de 42 cm. Accentele de culoare sunt oferite de mânerele disponibile în alb, gri, albastru și cupru, pe lângă cromul lucios. Colecția include trei toalete DirectFlush cu economie de apă, inclusiv un model de podea cu un scaun SlimSeat subțire în două modele diferite.

Colecția de baie Avento de la Villeroy& Boch combină designul clasic cu funcționalitatea practică. Marginile înguste ale chiuvetei le conferă o lejeritate vizuală. În plus față de bazinul de 45 cm, colecția include versiuni de 55 cm. Ambele versiuni pot fi completate de o sertară care are uși în loc de sertare pentru a economisi spațiu. Datorită tehnologiei DirectFlush, toaleta suspendată din colecția Avento garantează o igienă maximă și o curățare ușoară. Disponibil cu SlimSeat opțional.

O.novo oferă un design clasic. lavoarele mici sunt disponibile în dimensiuni de la 36 la 60 cm, fiind astfel potrivite pentru orice configurație de cameră. Colecția include toalete suspendate pe perete și pe podea, cu o mică supraînălțare, care utilizează doar 4,5 litri de apă la fiecare spălare.

Gamele de tăvi de duș Squaro Infinity și Subway Infinity sunt de actualitate atunci când fiecare centimetru contează. Piese de duș Squaro Infinity fabricate din materialul patentat Quaryl®, disponibil în 50 de dimensiuni. De asemenea, acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi dimensiunilor individuale ale camerei. Pe de altă parte, tăvile de duș ceramice Subway Infinity sunt disponibile în 27 de dimensiuni, începând cu formatul 80×75 cm.

Cada de baie Squaro Edge 12 este disponibilă și în Quaryl®, Acestea au o margine îngustă 12 mm. Bucla& căzi de baie Friends este disponibil atât în formă ovală, cât și dreptunghiulară. Oglinzile compacte din colecția More To See 14, cu iluminare reglabilă și cu dimensiuni de 37 și 45 cm, oferă o baie mărită vizual.

Citește mai mult  Campania Villeroy & Boch Bathroom Poetry continuă


Explorați alte colecții de la Villeroy& Boch.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: