Villeroy & Boch prezintă colecțiile din 2017

Toate colecțiile actualizate Villeroy & Boch 2017 se caracterizează prin designul lor elegant, dominat de linii drepte de formă și un puternic simț al individualității.

Lumea designului prezice că materialul și culoarea băii vor influența în mod decisiv ambianța în viitor. Compania a încorporat în noile sale colecții toate cele mai recente tendințe.

Colecția Urban Coolness se bazează pe un minimalism purist. Coal Black ( o nuanță neagră bogată ) conferă lavoarelor și căzilor de baie independente Artis o notă rece, specială. Mobilierul de baie din colecțiile mainstream cu o suprafață din lac negru mat pare cool și discret, în timp ce detaliile metalice, cum ar fi mânerele în crom de la Venticello, adaugă o notă puristă.

Colecțiile Retro și Vintage continuă să fie în tendințe, parțial îmbunătățite cu elemente moderne. Bijuteria colecției este cada de baie independentă din Quaryl® Squaro Prestige. Acestea sunt finisate manual cu furnir din lemn natural selectat. Inspirat de o epocă apusă, designul căzii de baie Hommage este o combinație de lemn natural și marmură.

Chiuveta Artis are un design scandinav modern, este fabricată din TitanCeram și are pereți foarte subțiri. Lavoarele sunt în culori pastelate blânde, pe care designerul germano-danez Geza Hansen le-a dezvoltat special pentru Villeroy& Boch. Designul colecțiilor Venticello și Finion se caracterizează, de asemenea, prin margini înguste și forme conturate. Culorile Santana Oak, Eiche Graphit și Ulme Impresso aduc farmecul naturii în interior.

Pentru a ajuta clienții să beneficieze de avantajele oferite de Villeroy& Boch a dezvoltat Style Generator- un instrument online care vă ajută să identificați stilul potrivit și vă oferă diverse combinații de modele disponibile atunci când creați un design personalizat.

Citește mai mult  Pentru toate lucrurile bune din lume!


Explorați alte colecții de la Villeroy& Boch.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: