Villeroy & Boch pune accentul pe metal

Villeroy & Boch adaugă accente metalice la interioarele de baie. Produsele și accesoriile din metal pot fi găsite printre noile produse ale companiei.

Villeroy& Boch prezintă noul său concept de design- accente metalice în baie. Ca parte a conceptului, vă invită să apreciați accesoriile de baie, decorațiunile și alte detalii de baie realizate din metal.. Oțel inoxidabil, cupru, aur și platină.

Mânerele de cupru la modă caracterizează acum colecția Venticello, cu designul său distinctiv de mobilier și obiecte sanitare înguste. Finisajul cromat rezistent la zgârieturi al gamei de robinete Jest este potrivit pentru dușuri, căzi de baie și chiuvete. Accent nou.. Un inel decorativ din cupru completează designul lavoarului octogonal și sculptural Octagon, realizat din materialul inovator TitanCeram. Inelul este poziționat între chiuvetă și coloană, asigurând o fixare sigură.

Robinetul mixer LaFleur classique, disponibil în culorile crom, șampanie și auriu, reprezintă un accent metalic modern în interior. Mânerul său tradițional în formă de cruce are un design modern. Gama de mixere LaFleur are, de asemenea, mânere conice din cristal, porțelan și cristale Swarovski. Chiuveta dreptunghiulară de blat Memento New Glory este acum decorată cu un model platinat real, care îi subliniază forma simplă.


Luați în considerare alte colecții de la Villeroy& Boch.

Citește mai mult  Fericiți împreună
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: