Wellness în fiecare casă

Atunci când vă planificați baia, există multe opțiuni de luat în considerare: Alegerea modelului potrivit va depinde nu numai de configurația camerei, ci și de gustul și preferințele dvs. personale.

Căzi de baie montate soluție all-in-one

Cada de baie compactă Collaro de Villeroy & Boch

cadă încorporată – este o soluție frumoasă, practică și optimă pentru orice amenajare de baie. Modelul încorporat poate fi utilizat atât pe perete, cât și în colțul unei încăperi. Puteți adăuga, de asemenea, o faianță sau o faianță pentru a îmbunătăți atmosfera spațiului dumneavoastră. Gama de căzi de baie independente Villeroy & Boch oferă soluția perfectă pentru orice amenajare de baie Căzile de baie Boch montate pe perete sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, din care vă puteți alege preferințele personale. De exemplu, cada de baie acrilică din seria Collaro are o margine de cadă largă de jur împrejur, care este potrivită pentru depozitarea obiectelor.

Căzile de baie montate la culoare sunt disponibile cu o gamă de robineți și guri de scurgere pentru baie ascunse sau montate pe cadă. Deoarece căzile de baie încorporate nu au aproape nicio zonă greu accesibilă, sunt ușor de curățat și de utilizat în condiții de igienă.

Căsuțe de baie de colț încastrate sau căzi asimetrice, cum ar fi Loop& Sunt ideale pentru spațiile mici, deoarece folosesc la maximum spațiul limitat, făcând ca încăperea să pară mai mare.

Citește mai mult  Hansa pentru baie

Căzi de baie independente accent special

Elegantul model Hommage Villeroy & Boch

Baie de sine stătătoare accentul perfect pentru o baie spațioasă, permițându-vă să creați un stil unic într-un spațiu contemporan. Modelele de podea adaugă un accent elegant la interior, în timp ce modelele cu picior adaugă un aer de eleganță.

Modelele independente nu numai că arată elegant, dar impresionează și prin funcționalitate și versatilitate. Ele pot fi instalate oriunde în cameră În fața sau în mijlocul unei ferestre. Cu toate acestea, nu uitați că căzile de baie independente sunt de obicei echipate cu un sistem de intrare și ieșire, deci trebuie să planificați din timp instalarea lor.

Căzile de baie independente arată fantastic, atunci când modelul combină o suprafață interioară albă cu un panou exterior decorativ și izbitor. În magazinul Villeroy& Boch oferă astfel de panouri în peste 200 de nuanțe. Multe modele din gama Quaryl® vor fi disponibile din 2020 De asemenea, poate fi realizat complet în culoarea Stone White. În acest fel, atât exteriorul, cât și interiorul căzii de baie pot fi finisate în aceeași nuanță mată.

Căzi de baie montate pe perete: o soluție care economisește spațiu și este elegantă

Cada Oberon de Villeroy & Boch

Cada de baie montată pe perete Arată ( aproape ) la fel de elegant ca și modelele independente datorită panoului colorat în multe nuanțe. Diferența este că acest model are o scurgere montată pe perete.

Versiunea de perete este foarte practică: un spațiu suficient de jos și în spate permite o canalizare ușoară, ceea ce face posibilă amplasarea căzii în orice parte a camerei. Aspectul de economie de spațiu al acestor modele înseamnă că sunt o soluție elegantă pentru băile mici.

Citește mai mult  Nano-generator de păr
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: