Lucrați acasă, relaxați-vă la serviciu cu noile modele HP

HP a prezentat noi linii de laptopuri, tablete și computere pentru afaceri.

Noutățile HP sunt create pentru cei care nu separă munca și timpul personal: reușesc să facă documente la casa de la țară și să verifice e-mailul în stațiune. HP Pro x2 612 este două în unu: un notebook puternic și complet echipat cu toate funcțiile și o tabletă mobilă. Primul transformator pentru afaceri de la HP. Dispune de un ecran spațios de 12,5" ( 31,75 cm ) și de procesoare Intel® Core™ i3/i5. Cu două camere web HD, este ușor să organizați o întâlnire video în deplasare. Securitatea din afara biroului păstrează secretele companiei.

Pe lângă laptopul HP Pro x2 612, seria include un model compact de călătorie, precum și o tabletă HP Pro Tablet 612 de sine stătătoare. Tastatura este confortabilă – tastatura este flexibilă și retroiluminată. Este extrem de compact și nu va ocupa mult loc în geantă. Fără tastatură atașată, tableta rezistă mai mult de 8 ore. Designerii și arhitecții vor aprecia stiloul Wacom independent.

Și familia HP Elite a fost extinsă cu modelele HP Elite 700. Acestea sunt accesibile și sunt concepute special pentru companiile mici și mijlocii. Modelele dispun de HP Client Security cu HP Sure Start. Procesoarele sunt AMD A-Series Pro APU cu tehnologie HSA sau Intel® Core™ i3/i5 din a patra generație. Noua serie EliteBook 700 este subțire și ușoară, cu un ecran HD ( inclusiv touch );. Și, de asemenea, PC-uri desktop EliteDesk 700.

Citește mai mult  Sergey Estrin despre ce birouri sunt la modă în acest moment
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: