Maxim Korotenko cu privire la specificul creării de spații de birouri

Biroul este locul în care cineva își petrece o treime din viață. Maxim Korotenko vorbește despre problemele legate de spațiile de birouri, clienți și utilizatori și despre ce este bun și ce este rău pentru birouri.

La dorința clientului. Clienții se întreabă, de obicei, dacă le putem da viață ideilor lor Și pot fi cele mai neașteptate, atât din punct de vedere al stilului, cât și al utilizării spațiului. Trebuie să spun că este întotdeauna ușor, întotdeauna interesant să lucrezi cu oameni care știu ce vor. Designerul, având în vedere dorințele clientului, creează un fel de produs al muncii colective: uneori extinde spațiul, alteori se mută cu el, cum se spune, de la o epocă la alta, transformând un spațiu întunecat, simplu, într-unul luminos, plin de lumină. Există multe variante.

Despre nevoia de creativitate. Unii clienți cred că un minim de soluții de design va fi suficient, și sunt de înțeles: pot fi conservatori, neorientați spre o abordare creativă. Alții cred că creativitatea într-un interior trebuie să fie prezentă. Majoritatea oamenilor de afaceri cu o componentă creativă gândesc în acest fel.

Despre stiluri. Lucrăm cu un număr mare de stiluri de interior, aproape toate fiind prezentate în portofoliul nostru. Există tendințe în materie de amenajări interioare, în care limitele stilului sunt neclare, și cred că acestea sunt cele mai interesante soluții. Aproape cincizeci la sută din comenzile noastre sunt în stil fusion, patruzeci la sută în stil modern și zece la sută în stil clasic.

Despre principii. Este puțin probabil să găsim un limbaj comun cu acele companii care nu urmăresc rezultate. Ar trebui să fiți de acord că aceasta nu este o opțiune viabilă. Dacă un client spune: "Iată un birou, împărtășiți-mi viziunea dumneavoastră", Acesta nu este clientul nostru. De regulă, astfel de clienți sunt excluși în etapa de întocmire a caietului de sarcini. Despre cei care nu înțeleg diferența dintre un antreprenor de construcții și un studio de proiectare. Noi nu vom crea ceea ce ar face orice constructor-finisor. Pur și simplu nu este genul nostru de muncă. Munca noastră constă în găsirea de soluții artistice, non-triviale, datorită cărora clientul se va ridica la un nou nivel în ceea ce privește prestigiul și dezvoltarea afacerii. Prin urmare, este important ca clientul să înțeleagă în mod clar care este rezultatul pe care dorește să îl obțină, în primul rând în propria afacere.

Citește mai mult  HP tipărește la o viteză record

Citiți interviul complet la

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: