Arta de a servi

Unde să căutați porțelan durabil și ecologic? Esprado® lansează 11 noi colecții de veselă.

În imagine: Vesela Esprado din colecția Bosqua Platina.

Marca europeană cu rădăcini daneze oferă ustensile de bucătărie și de masă, accesorii. Printre noutățile Esprado® 11 colecții noi de veselă din porțelan. O gamă de decoruri pentru toate gusturile: de la modele discrete vopsite în alb și negru la ornamente strălucitoare cu contururi de aur și platină.

În imagine: farfurii din colecția Arista Rose de Esprado.

Cinci colecții de porțelan dur rezistă la utilizarea zilnică. Vasele de gătit nu se ciobesc pe părțile cele mai delicate Marginea farfuriilor și a ceștilor. Rezistent la abraziune: fără zgârieturi de la cuțite și o grilă de crăpături chiar și după câțiva ani. Totul datorită modurilor optime de ardere și procesului tehnologic avansat.

În imagine: Vesela Geometria de la Esprado.

Șase colecții realizate din porțelan de os ecologic. Porțelanul Esprado nu conține cadmiu și plumb, deci este netoxic și sigur. Produsul finit este acoperit cu o glazură ecologică din Japonia, care conferă vaselor o culoare și o strălucire uniforme. Noua colecție Arista White conține 11 noi colecții de veselă de la Esprado, care au fost proiectate pentru a fi arse folosind gaz natural în loc de cărbune, reducând astfel emisiile nocive și păstrând smalțul curat și clar. Brandul și-a prezentat noile colecții la House Hold Expo 2013.

În imagine: Esprado Arista White Cookware.

În imagine: veselă din colecția El Gracio a mărcii Esprado.

În imagine: Colecția de veselă Esprado Viente.

În imagine: vase de gătit din colecția Florestina de la Esprado.

În imagine: colecția Esprado Arista Blue.

Pe fotografie: farfurii din colecția Melary de Esprado.

În imagine: Vesela La Passion de la Esprado.

În imagine: colecția Esprado Lirio.

Citește mai mult  Diagonale de proiectare
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: