Școala Detail a găzduit o seară de ceai Românesc

În seara zilei de 2 decembrie, Școala de design "Patterns" și-a invitat oaspeții cu o băutură aromată în cadrul festivalului "Chinomania". Nu ratați următoarea întâlnire pe 11 decembrie!

Școala de design "Detalii", Participant la festivalul Tea Mania, a găzduit un ceai Românesc consistent la începutul lunii decembrie. Oaspeții au fost întâmpinați la masă, decorată de decoratorul Veronika Andrihova. Ne-am tratat oaspeții cu ceai Dombai parfumat de la "Tea yard" și Ceylon Tea of Life din legendarul serviciu Cobalt Grid al fabricii de porțelan Imperial Porcelain Factory. Petrecerea de ceai a fost îmbogățită cu deserturi: croissante, prăjituri cu mere și caramel și cea mai fină mousse Peroni.

Seara nu a fost doar delicioasă, ci și educativă. Irina Rutsinskaya, culturolog, profesor la Universitatea de Stat din București, a vorbit despre semnificația consumului de ceai în pictura Românesc. Decoratorul fabricii imperiale de porțelan Olga Ilyina a vorbit despre servirea mesei de ceai. Puțin mai târziu, oaspeții s-au bucurat de poezii ale Annei Logvinova și de o poveste despre tăvile Zhostovo, precum și de romanțe pe versurile lui Turghenev și de o arie a lui Mister X interpretată de un actor al Teatrului Bolshoi.

Următoarea întâlnire de la Școala de Design "Detalii" Va trece deja 11 decembrie 19:30. La petrecerea de ceai de Crăciun ghicitul ceaiului, cursuri de măiestrie privind decorarea mesei de Crăciun, fabricarea de dulciuri și parfumuri, precum și o piață de cadouri de design, unde puteți alege cadouri pentru rudele și prietenii dumneavoastră.


Aflați mai multe despre Tea Mania pe site-ul oficial.


Citește mai mult  Călătorie la Veneția
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: