Diagonale de proiectare

Designerul Alessandro Dubini, care a creat mai multe produse noi pentru i 4 Mariani, s-a inspirat din geometrie și mitologia scandinavă. Dovada sub forma unui sertar și a unei mese de luat masa la salonul de la Milano.

Compania italiană i 4 Mariani produce mobilier pentru casă de peste o jumătate de secol, combinând tradițiile meșteșugărești ( materiale naturale, lucrate manual ) cu o abordare modernă a designului. "Obiecte pentru viață" Nu sunt lipsite de detalii originale, așa cum se poate vedea și în inovațiile mărcii prezentate la Salone del Mobile 2012.

Dulapul Slide, proiectat de Alessandro Dubini ( Alessandro Dubini ) are o fațadă neobișnuită decorată cu dungi în relief dispuse pe diagonală ( acestea înconjoară întreaga piesă ). Ușile dulapului urmează aceleași linii: au marginile smălțuite pentru a nu interfera cu modelul din față. Designerul consideră că aceasta creează un efect dinamic asupra unui obiect mai degrabă simplu și static.
Materialul este în trei tipuri de lemn: tec, zebrano și Lauro Preto ( Cordia ).

Un decor similar decorează un alt model realizat de Alessandro Dubini Masa de sufragerie Thor, numită după Thor, zeul scandinav al tunetului și fulgerului. Pe de o parte, ( un element natural precum lemnul ) pe de altă parte, dungile diagonale de pe picioare dau o notă de fermoare stilizate. Aceste picioare neobișnuite sunt realizate din lemn cu margini bizotate ( unghiul este de 45 de grade ). Forma lor, așa cum a fost concepută, rupe liniaritatea mesei și dă viață designului.
«Masa lui Thor" Noile articole sunt realizate din stejar și au fost lucrate cu măiestrie, folosind cel mai bun lemn de stejar albite sau vopsite în maro închis sau gri închis.

Citește mai mult  TEAM7 oferă reduceri la mobilier

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: