Tea mania încălzește luna decembrie

Degustare călduroasă, masterclass culinar… Ce alte evenimente îi așteaptă pe oaspeții festivalului Chai Manomania în a doua săptămână de iarnă??

Festivalul Tea Mania continuă! A doua săptămână a lunii decembrie oferă un program încărcat.

pe 8 decembrie La ora 19:00 va avea loc un master-class din partea studiourilor gastronomice "Bucătăria în detalii" la adresa Spiridonovka 4 Spiridonovka Str. Serghei Dușkov, autorul și fondatorul proiectului "Bucătăria creativă a lui Serghei Dușkov", va spune cum să gătească tartar de pește, cod, panna cotta și jeleu… Ceai cu o întorsătură. Înscrieți-vă la atelier.

10 decembrie Oaspeții sunt invitați la Tarantino la o degustare de ceaiuri educative și călduroase din meniul festivalului.

11 decembrie ora 19:30 "Christmas Tea Party" organizată de Școala de Design "Details". Un concert festiv, ceaiuri de iarnă cu mirodenii, ceai de ghicit, ateliere de decorare a meselor și alte atracții îi așteaptă pe toți cei care vin. Trimiteți formularul de cerere.

10, 11, 12 decembrie Va avea loc Marea degustare de ceai de către MoiTea Club. Oaspeții sunt bineveniți la YulinaKitchen Cafe la nr. 2, Okhotny Ryad. Programul include o degustare a șase soiuri de ceai chinezesc din recolta 2015, prepararea ceaiului la foc deschis, secretele ceremoniei ceaiului.

Nu uitați, că pe pagina festivalului Tea manomania Există un concurs pe Facebook pentru cea mai plină de suflet petrecere de ceai și cea mai frumoasă petrecere de ceai. Participați și câștigați un set de ceai de la Imperial Porcelain Factory și o cutie mare de ceai și dulciuri de la magazinul Tea Mania!


Citește mai mult despre "Manomania ceaiului" pe site-ul oficial.

Citește mai mult  TEAM7 oferă reduceri la mobilier
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: