A doua viață a unui pom de Crăciun

Petrecerea s-a terminat, bradul rămâne? Designerul Irina Krasheninnikova a sugerat o modalitate de a prelungi zilele de frumusețe a pădurii și a creat un pom de Crăciun original .

Lampă de podea "Pom de Crăciun, concepută de designerul și decoratorul Irina Krasheninnikova, este realizată în spiritul re-designului, t.. Noua interpretare a obiectelor banale. Lampa are la bază trunchiul unui pom de Crăciun, abajurul este din plastic și forma sa amintește de bradul principal de Crăciun. În plus față de scopul său principal, poate fi folosit și pe post de cuier.

Potrivit autorului, un astfel de corp de iluminat, chiar și atunci când încetează să mai fie un pom de Crăciun decorat, păstrează căldura amintirilor de sărbătoare. Inspirația pentru acest serial a venit din industria cinematografică, mai exact de la un portret făcut de Boyarsky în "Gardemarines, go for it!"!»)-România! Acea ploaie! Acea zăpadă! Pomii de Crăciun să fie blestemați!».

Citește mai mult  Brogues pe tavan
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: