Candelabre în inele

Renumitul producător de corpuri de iluminat FontanaArte a adus o nouă colecție la expoziția Euroluce – 2011, al cărei design a fost inspirat de un blockbuster de la Hollywood.

Noua serie de candelabre Carmen pentru FontanaArte a fost proiectată de designerul spaniol Héctor Serrano ( Héctor Serrano ). Acesta include modelele suspendate și de masă, precum și o lampă de podea în două versiuni- Cu bază dreaptă sau în formă de arc.

O caracteristică a articolelor din serie- abajururi cu solzi. Designerul spune că ideea i-a venit în timp ce urmărea filmul "Kingdom of Heaven" regizat de Ridley Scott. Unul dintre protagoniștii tabloului, Saladin, poartă o zgardă de lanț compusă din mai multe elemente metalice care formează un model interesant. Aspectul acestei armuri de epocă stă la baza designului lui Carmen.

Héctor Serrano a făcut prima schiță a doua zi după eveniment, iar mai târziu a creat un model 3D pentru a vedea dacă va "funcționa" Ideea sa principală: designerul a vrut să proiecteze abajurul astfel încât, atunci când lampa este aprinsă, să existe un joc neobișnuit de lumină și umbre. Acest efect asigură faptul că solzii nu se lipesc între ei.

Ca material pentru diferitele secțiuni ale A fost ales oțelul cu lac alb lucios. Abajurul interior este realizat din polimetilmetacrilat alb mat. Corpuri de iluminat concepute pentru a găzdui becuri fluorescente sau cu halogen. Designul abajurului asigură că și o lampă de putere mică poate produce un nivel ridicat de lumină.

Descoperă toate corpurile de iluminat de la FontanaArte.

Citește mai mult  Schneider Electric revopsește seria Glossa
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: