Colecția de debut Colonel

2012 a fost un an de referință pentru tânărul brand francez Colonel – în ianuarie, brandul a dezvăluit prima sa gamă de mobilier și iluminat.

Istoria colonelului a început foarte recent în 2010, când fondatorii săi, designerii Isabelle Gilles ( Isabelle Gilles ) și Yann Poncelet ( Yann Poncelet ) s-au întâlnit;. Până în prezent, marca s-a ocupat doar de designul de interior, dar în această iarnă a prezentat prima colecție de piese pe care promite că o va continua în curând.

Seria include lampa de podea Faces, cu margini "fațetate" Lămpile suspendate și de podea Suzie sunt inspirate de felinarele japoneze din hârtie, scaunul Caracas (care amintește de scaunele pliabile din anii '60 ) lămpile suspendate și de podea Suzie sunt inspirate de felinarele japoneze din hârtie, iar învelitoarele pentru abajur sunt inspirate de buchetul japonez Din nou, o întoarcere la anii '60 ) și un scaun din lemn Bog creat fără niciun cui.
Inspirația pentru întreaga colecție provine de la mobilierul de plajă și de exterior, cu un design retro, pe care designerii au decis să "transplanteze" lămpile de masă în camera de zi în spațiul de locuit.

Citește mai mult  Bohemia Inspirations: expoziția de sticlă Preciosa Lighting
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: