Domuri sub tavan

Catedrala Sfântul Vasile este unul dintre cele mai faimoase obiective turistice din București. Nu e de mirare că străinii folosesc acest simbol împreună cu matrioșka balalaikas și Khokhloma.

Italianul Enrico Zanolla ( Enrico Zanolla ) de la DZStudio Design a absolvit Universitatea de Arhitectură din Veneția. Și apoi s-a dus în România.. Pentru a studia capodoperele arhitecturale. Catedrala lui Basil a fost sursa de inspirație pentru designerul seriei de corpuri de iluminat ( Basil Triptych ( Basil Triptych ( Basil Triptych. – «Vasily Triptych" ).

Punctul de plecare pentru crearea lămpilor a fost faptul că domurile sunt "becuri" au forma unei flăcări de lumânare: exprimă simbolic ideea că fiecare om – lumina lumii. Abajururile au forma a trei dintre cele zece cupole ale catedralei. Acestea diferă de original prin culoare: nu mai există frenezie cromatică.. numai în alb sau negru simplu.

Citește mai mult  Schneider Electric revopsește seria Glossa
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: