Echilibrul luminos al Axo Light

Brandul italian Axo Light va prezenta la Milan Design Week din aprilie noi lămpi care, la prima vedere, seamănă mai degrabă cu niște mobile decorative decât cu corpuri de iluminat.

Pentru Axo Light, designerii de la Fritsch-associés au dezvoltat o nouă gamă de candelabre Balance (™. «echilibru" ). Acest nume se bazează pe aspectul modelelor, care arată ca niște sculpturi cinetice.

Designul lămpii de podea Balance amintește de.. pârghie de macara. Corpul lămpii este alcătuit din două părți: un stâlp lung se balansează pe un piedestal staționar, la un capăt al căruia sunt fixate piesele mobile cu LED-uri integrate, iar la celălalt capăt o contragreutate. Prin urmare, întreaga structură este în continuă mișcare, legănându-se la cea mai mică mișcare sau mișcare de aer.

Al doilea element din serie este plafoniera Balance. Modelul este format din două elemente mobile, Suspendate în tavan pe un suport comun. Sursa de lumină este, de asemenea, un LED.
Materialele pentru ambele candelabre sunt oțelul și lemnul de bambus. Articole noi care vor fi prezentate la i Saloni 2011 la Milano.

Descoperiți toate corpurile de iluminat de la Axo Light.
Citește mai mult  Lumina mea, oglinda mea
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: