Euroluce Lampadari scurtează candelabrele

Brandul italian Euroluce Lampadari prezintă candelabre cu design nou, concepute special pentru tavane joase.

Euroluce Lampadari a rezolvat problema tavanelor joase, care sunt dificil de decorat cu candelabre mari de ceremonie. Acum, producătorul italian oferă clienților săi un nou model mai scurt de candelabre Euroluce Lampadari- lustre H70. Înălțimea acestor candelabre, împreună cu suspendarea lor.. doar 70 cm. Deci, acestea sunt potrivite pentru tavane de până la 2,6-2,7 m înălțime, dar nu mai mici.

Versiunea H70 este potrivită doar pentru corpurile de iluminat cu un singur nivel. În cele mai multe dintre colecții, candelabrele cu un singur nivel au 6-8 brațe, dar unele colecții ( Aurora, Leuino ) conțin modele cu 10-12 brațe.

În timp ce pe site-ul Românesc al companiei candelabrele în noul design sunt prezentate în colecțiile Alicante și Aurora. Dar puteți comanda un candelabru adaptat la un plafon jos și în alte colecții. Se pot satisface cereri specifice privind numărul de coarne, culoarea metalului sau a sticlei, abajururile sau pandantivele.


Descoperiți adresele showroom-urilor Euroluce Lampadari.


Citește mai mult  Marmură din spațiul cosmic
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: