Frumusețile nopții

Porțelanul pictat și desenele prind viață. Colecția de iluminat Lladró la Euroluce 2013.

Lladró – renumit producător spaniol de porțelan de înaltă ținută artistică. Este cunoscut mai ales pentru sculpturile sale în alb-negru sau în culori pastelate. Aproape toate obiectele Lladró – colecție. Gama include sculpturi clasice și contemporane, vaze și corpuri de iluminat bazate pe motive tradiționale Lladró. Linia contemporană este dezvoltată de designerii Jaime Hayon ( Jaime Hayon ) Bodo Sperlein ( Bodo Sperlein ) ( cm. «Porțelan "oaspeți" din porțelan Lladró » de la 09.02.2012 ).

La Euroluce din Milano, iSaloni- 2013 de Lladró A prezentat noua colecție Belle de Nuit ( fr. – «frumusețe de noapte ). Avem în vedere o versiune din porțelan a unui candelabru tradițional din cristal, cu pandantive și lămpi în diferite culori. Schema de culori include doar nuanțe la modă.

Colecția include plafoniere, lămpi de masă și lămpi de perete din porțelan. Alegeți între o combinație de alb și auriu sau o combinație pestriță a culorilor strălucitoare neobișnuite Lladró nuanțe. Abajururile sunt, de asemenea, realizate din porțelan. Modelul gravat prinde viață atunci când luminile sunt aprinse și capătă volum și profunzime.

Luați în considerare celelalte colecții Lladró.
Citește mai mult  Cercul însorit
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: